Εθνικός πρωταθλητής το ΤΕΠΑΚ στα European Business Awards

Εθνικός πρωταθλητής το ΤΕΠΑΚ στα European Business Awards

 

Εθνικός πρωταθλητής, ονομάστηκε το ΤΕΠΑΚ, το οποίο διακρίθηκε ανάμεσα σε 636 εταιρείες που θα εκπροσωπήσουν 34 χώρες στα “European Business Awards 2016/17”.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο μαζί με άλλους 13 πρωτοπόρους οργανισμούς και εταιρείες της Κύπρου, έχει διακριθεί ως Εθνικός πρωταθλητής έπειτα από σκληρό ανταγωνισμό, αναφέρει ανακοίνωση. ‘Εχοντας εφαρμόσει καινοτόμες πρακτικές στον Τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, το ΤΕΠΑΚ έχει διακριθεί στην κατηγορία Τhe Employer of the Year Award. Η υποψηφιότητα του Πανεπιστημίου αφορούσε το έργο της πιστοποίησης των Διοικητικών Υπηρεσιών με το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο Investors Ιn People στο επίπεδο Bronze.

Υπενθυμίζεται ότι το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Κύπρο και τον ευρύτερο πανελλαδικό χώρο που κατέχει την πιστοποίηση αυτή, η οποία αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζονται στον οργανισμό.

Τα European Business Awards από την RSM είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Βασικός στόχος των βραβείων είναι η συμβολή στην προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά με χορηγό την RSM Κύπρου, μέλος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η RSM Κύπρου επιλέγει και προσεγγίζει κάθε χρόνο, κατόπιν έρευνας, ένα συγκεκριμένο αριθμό κυπριακών επιχειρήσεων που εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους. Οι κυπριακές αυτές επιχειρήσεις αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια τις επιχειρήσεις των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Οι βραβευμένες κυπριακές εταιρείες και οργανισμοί προχωρούν στην πανευρωπαϊκή φάση του διαγωνισμού που περιλαμβάνει τους εθνικούς πρωταθλητές όλων των χωρών.

Στις αρχές του ερχόμενου έτους, σε ειδική τελετή, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο θα βραβευτεί από την RSM Κύπρου. Mερικές από τις εταιρείες που έχουν διακριθεί στο παρελθόν στο διαγωνισμό είναι: Microsoft GmbH, Columbia Shipmanagement, MEDOCHEMIE, Remedica Ltd και Petrolina (Holdings) Public Ltd.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα