Ειδικές τιμές συμμετοχής στον Μαραθώνιο ΓΣΟ για κατόχους καρτών της Aegean

Ειδικές τιμές συμμετοχής στον Μαραθώνιο ΓΣΟ για κατόχους καρτών της Aegean


Οι συμμετέχοντες που είναι μέλη του προγράμματος Miles +Bonus θα πάρουν και μίλια εξαργύρωσης

 

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και η AEGEAN προσφέρουν σε όλους τους κατόχους της κάρτας Miles +Bonus έκπτωση 40% για συμμετοχή στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου,  που διεξάγεται την Κυριακή, 10 Απριλίου. Κατά την εγγραφή μέσω του www.limassolmarathon.com οι συμμετέχοντες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμπληρώσουν τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού, ώστε να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Παράλληλα, η συμμετοχή στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ δίνει μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles +Bonus. Τα μίλια εξαργύρωσης θα καταχωρηθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός δέκα εργάσιμων ημερών μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου.

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ MILES+BONUS

Μαραθώνιος                            €60→€36 + 4200 μίλια

Μισός Μαραθώνιος                 €45→€27 + 2100 μίλια

Petrolina Δρόμος Ενέργειας 10χλμ     €30→€18 + 1000 μίλια

Ατομικός Δρόμος 5χλμ            €30→€18 + 1000 μίλια

Η AEGEAN είναι για μια ακόμα χρονιά Χρυσός Χορηγός στον πιο φωτεινό μαραθώνιο του κόσμου, ο οποίος πέρσι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος της Ευρώπης. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι συμμετέχοντες στον αγώνα δεν έχουν λογαριασμό Miles+Bonus, προκειμένου να επωφεληθούν από την έκπτωση και να κερδίσουν τα μίλια θα πρέπει, πριν την εγγραφή τους στον Μαραθώνιο, να δημιουργήσουν ένα Miles+Bonus λογαριασμό, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στη σελίδα www.aegeanair.com/milesandbonus/member/enroll/.

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ εκπνέει το βράδυ της Πέμπτης, 7 Απριλίου, όμως οι θέσεις σε ορισμένες διαδρομές ενδέχεται να εξαντληθούν νωρίτερα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα