Εκπλήξεις από το παιχνίδι Super 3

Εκπλήξεις από το παιχνίδι Super 3


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η ΟΠΑΠ Κύπρου και το παιχνίδι Super 3, στους θαμώνες της γνωστής αλυσίδας καφετεριών Costa Coffee, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία και στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, την Παρασκευή 2 και 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Με διάθεση για παιχνίδι, το Super 3 βρέθηκε στις δημοφιλείς καφετερίες της Λευκωσίας και της Λεμεσού προσκαλώντας τον κόσμο να παίξει μαζί του στον τροχό της τύχης που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό, προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να μάθουν πόσο απλό είναι να παίξεις τo τυχερό αυτό παιχνίδι της ΟΠΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, promoters βρέθηκαν στο χώρο νωρίς το απόγευμα προσφέροντας ένα κουπόνι στους παρευρισκομένους στο οποίο τους ζητούσαν να συμπληρώσουν τον τυχερό τριψήφιο αριθμό τους και τα στοιχεία τους για να λάβουν μέρος σε κλήρωση. Επίσης, καλούνταν να μαντέψουν ένα τριψήφιο αριθμό, γυρίζοντας οι ίδιοι τον τροχό της τύχης. Οι παίκτες που βρήκαν έστω ένα από τα τρία νούμερα στη σωστή θέση κέρδισαν ένα δωρεάν καφέ. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο τροχός της τύχης γύρισε για τη μεγάλη κλήρωση και χάρισε €100 σε δύο τυχερούς.

Τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Κύπρου, προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία στο κυπριακό κοινό.

Το Super 3 θα γυρίσει τον τροχό της τύχης και στο Costa Coffee στις 16 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα σκορπίζοντας χαμόγελα και κέρδη σε ακόμη περισσότερους τυχερούς, στο άψε, σβήσε.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα