Εκστρατεία του The Mall of Engomi για προφυλαξη από τον ήλιο

Εκστρατεία του The Mall of Engomi για προφυλαξη από τον ήλιο


 

Το The Mall of Engomi, ενημέρωσε όλους τους επισκέπτες του για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από τον ήλιο και για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν ώστε να απολαύσουν το καλοκαίρι και τον ήλιο με ασφάλεια και να αποφύγουν κάθε δυσάρεστη επίδραση από την έκθεση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Την Παρασκευή, στις 24 Ιουνίου από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και το Σάββατο στις 25 Ιουνίου από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, οι κάτοικοι της Δυτικής Λευκωσίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την προστασία από τον ήλιο τόσο για τα μάτια όσο και για το δέρμα τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του The Mall of Engomi πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το κατάστημα γυαλιών ηλίου OJO, που μόλις άνοιξε στο The Mall of Engomi και την και την εταιρεία Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου ΛΤΔ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των αντηλιακών Eau Thermale Avéne.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή και το Σάββατο εκπρόσωπος του καταστήματος OJO ενημέρωνε για την προστασία των ματιών από τον ήλιο και εκπρόσωπος της εταιρείας Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου ΛΤΔ ενημέρωνε για την αντηλιακή προστασία του δέρματος. Οι επισκέπτες του The Mall of Engomi ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα για την αντιμετώπιση της γυμνής έκθεσης των ματιών και του δέρματος στον ήλιο με στόχο να απολαύσουν το καλοκαίρι χωρίς επιπτώσεις.

Ο Γιώργος Πίσσης, Marketing Manager του The Mall of Engomi, τόνισε την κοινωνική συνεισφορά του εμπορικού κέντρου: «Η προστασία των ματιών και του δέρματος από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Το The Mall of Engomi στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα περιβάλλοντος, υγείας και πολιτισμού, διοργάνωσε διήμερο ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την απόλαυση του ήλιου χωρίς φόβο σε συνεργασία με το νέο κατάστημα OJO και τα αντηλιακά Eau Thermale Avéne».

Το The Mall of Engomi δεν είναι μόνο ένα εμπορικό κέντρο, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας  σε μία σειρά από σημαντικά θέματα και ταυτόχρονα προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετώντας εκατοντάδες καταναλωτές.

Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης. Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά.

Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων.

Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi.

Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα