ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:Κύριος Χορηγός στο: “Cyprus Forecast Shipping Forum

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:Κύριος Χορηγός στο: “Cyprus Forecast Shipping ForumΤο Ναυτιλιακό Επιχειρηματικό Κέντρο της Ελληνικής Τράπεζας παρουσιάζει, ως κύριος χορηγός, το “The 2nd Cyprus Shipping Forecast Forum”, ένα από τa μεγαλύτερα και πιο αξιόλογα ναυτιλιακά γεγονότα στον τόπο μας το οποίο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό στις 21 Μαρτίου 2014.

Σκοπός του φόρουμ είναι να προβλέψει τη ναυτιλιακή βιομηχανία του μέλλοντος και να προβάλει ιδέες και απόψεις για τα πιο σημαντικά θέματα που επηρεάζουν την παγκόσμια ναυτιλία σήμερα. Το φόρουμ απευθύνεται σε πλοιοκτήτες, διαχειριστές πλοίων, ναυτιλιακούς πράκτορες, εταιρείες παροχής ναυτιλιακών υπηρεσιών, τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ασφαλιστικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, λογιστικούς, ελεγκτικούς, και άλλους συμβουλευτικούς οίκους. Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : http://www.imhbusiness.com/el/upcoming-events

Το Ναυτιλιακό Επιχειρηματικό Κέντρο της Ελληνικής Τράπεζας είναι το πρώτο στο είδος του στην Κύπρο και προσφέρει εξειδικευμένη εξυπηρέτηση με τεχνογνωσία και εμπειρογνωμοσύνη στην ναυτιλιακή επιχειρηματική κοινότητα του νησιού.

Μέσα από τη σύνθεση βασικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα επαγγελματιών, το Ναυτιλιακό Επιχειρηματικό Κέντρο της Ελληνικής Τράπεζας στοχεύει στην παροχή μίας αναβαθμισμένμου επιπέδου εμπειρίας σε αυτή την ειδική ομάδα πελατών.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα