Ενδιαφέρον για τα έργα Adonis και Del Mar της Leptos Estates

Ενδιαφέρον για τα έργα Adonis και Del Mar της Leptos Estates

Οι επιτυχίες συνεχίζονται με την παρουσία της Leptos Estates στις Διεθνές Εκθέσεις Ακίνητων και Επενδύσεων κατά τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ρωσία, την Ουκρανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και στο Ιράν και την Κίνα.

Ένα μεγάλο αριθμό αγοραστών και επενδυτών προσέλκυσαν τα νέα παραθαλάσσια έργα της εταιρείας «ADONIS Beach Villas» στην Πάφο και το «DEL MAR» στη Λεμεσό, δύο από τα πιο πολυτελή, σούπερ-μοντέρνα συγκροτήματα κατοικιών, για την περίοδο αυτή στη Κύπρο, τα οποία βρίσκονται ακριβώς πάνω στο κύμα.

Οι ομάδες Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Leptos Estates έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση και ανάδειξη όχι μόνο της εταιρείας, αλλά και των δυο πόλεων, της γραφικής Πάφου και κοσμοπολίτικης Λεμεσού. Η όλη προσπάθεια θα συνεχιστεί κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, στη Γερμανία, Ιορδανία, Λίβανο, Νότια Αφρική και την Αίγυπτο σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις όπου περιμένουν να προσελκύσουν υψηλής ποιότητας αγοραστές και επενδυτές.

Η επιχειρηματική εξωστρεφής στρατηγική της Leptos Estates και η συνεχής ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και κύρους έργα, έχουν προσελκύσει ξένες επενδύσεις από όλο τον κόσμο, αλλά ιδίως από τις χώρες της Μέσης και την Άπω Ανατολής όπου η Κύπρος αποτελούσε άγνωστο προορισμό.