Ενδυνάμωση της διευθυντικής ομάδας της Baker Tilly

Ενδυνάμωση της διευθυντικής ομάδας της Baker Tilly

Ο  Γιώργος Χριστοδουλίδης εντάσσεται από την 21η Οκτωβρίου 2015 στη διευθυντική ομάδα της Baker Tilly, αναλαμβάνοντας επικεφαλής των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού της Baker Tilly South East Europe. Η πορεία και  εξέλιξη των εργασιών της Baker Tilly στην Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Μολδαβία καθώς επίσης και η έναρξη εργασιών στην Ελλάδα, δημιουργούν την άμεση ανάγκη σημαντικής και ουσιαστικής επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο της εταιρείας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είναι  ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της Κυπριακής αγοράς στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και είναι κάτοχος πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα, και MBA από το Πανεπιστήμιο του Exeter. Εργάστηκε για είκοσι (20) χρόνια στο Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου ως Διευθυντής της Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού με ευθύνη χωρών όπως η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρωσία, η Ρουμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Την τελευταία διετία ήταν στον ιδιωτικό τομέα ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου εταιρειών Λανίτη, που δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς της οικονομίας σε Κύπρο, Ελλάδα και Αραβικό Κόλπο.

Παράλληλα με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενισχύσει την ομάδα της Baker Tilly στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα  αξιολόγησης , ανάπτυξης και επιβράβευσης προσωπικού, διαχείρισης  ταλέντων και διαδικασιών επιλογής στελεχών. Οι ευρείς γνώσεις και εμπειρίες του κ. Χριστοδουλίδη, θα προσθέσουν αξία και θα βοηθήσουν στην υλοποίηση της αναπτυξιακής πορείας της  Baker Tilly.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα