Ενημερωτική συνάντηση ΑΚΕΛ με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου

Ενημερωτική συνάντηση ΑΚΕΛ με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου

 


 

Στην κορυφή της ατζέντας των δύο πλευρών οι εξελίξεις της οικονομίας και στον χρηματοπιστωτικό τομέα

 

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ) είχαν σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ στην οποία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που άπτονται της οικονομίας και ειδικότερα του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα οικονομίας στο κόμμα, Σταύρο Ευαγόρου, δέχτηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ τον πρόεδρο του ΣΤΚ, Γιώργο Γεωργίου, δύο εκ των τριών αντιπροέδρων του διοικητικού συμβουλίου, Χριστάκη Πατσαλίδη και Ανδρέα Θεοδωρίδη και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Τραπεζών, Μιχάλη Καμμά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο πάγιας πολιτικής για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων από πλευράς Συνδέσμου Τραπεζών, συζητήθηκαν θέματα όπως οι εκποιήσεις, η μεγάλη εκστρατεία αναδιάρθρωσης δανείων, η σημερινή εικόνα του χρηματοπιστωτικού τομέα αλλά και οι οικονομικές προοπτικές της χώρας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Κυπριανού άκουσε με προσοχή τα μηνύματα που του μετέφεραν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών, τα οποία απορρέουν από την εικόνα που κατέχουν στελέχη τα οποία παρακολουθούν σε καθημερινή βάση τα δεδομένα της πραγματικής οικονομίας και δη του τραπεζικού τομέα, ο οποίος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της οικονομικής δραστηριότητας.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τραπεζών, Γιώργος Γεωργίου, ο γενικός διευθυντής, Μιχάλης Καμμάς και οι αντιπρόεδροι, Ανδρέας Θεοδωρίδης και Χριστάκης Πατσαλίδης.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα