Επέκταση της ελληνικής Westnet στην κυπριακή αγορά

Επέκταση της ελληνικής Westnet στην κυπριακή αγορά

 


Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Κύπρου ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Westnet θα διαθέσει στην κυπριακή αγορά το σύνολο των οίκων που αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα. Στις νέες αποθήκες της Westnet στην Κύπρο υπάρχουν ήδη ετοιμοπαράδοτα χιλιάδες προϊόντα και με εβδομαδιαίες αποστολές από την Ελλάδα μεταφέρονται ακόμα περισσότερα.

Επικεφαλής της θυγατρικής εταιρείας Westnet στην Κύπρο έχει αναλάβει ο Νίκος Τσαρουχάς, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και του marketing σε εταιρείες της Κύπρου και της Ελλάδας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε σχετικά: «Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα για πάνω από 10 χρόνια, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ίδρυση μας στην Κύπρο. Πιστεύουμε πολύ στη δυναμική της κυπριακής αγοράς και στοχεύουμε να προσφέρουμε και στους Κύπριους πελάτες μας την αξία που μας έχει καταστήσει ως τον απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης».

Η Westnet ιδρύθηκε το 2005. Ξεκινώντας αρχικά με τη διανομή προϊόντων πληροφορικής και περνώντας το 2012 στην αγορά του mobility με smartphones και tablets, κατέχει πλέον ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Το 2015 – 2016 επέκτεινε περαιτέρω τις δραστηριότητές της στην αγορά των περιφερειακών, των αξεσουάρ, και του Gaming, καθώς και των τηλεοράσεων και των φωτογραφικών, με σημαντικές συνεργασίες. Η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά των tablets και smartphones Lenovo, των smartphones, notebooks, υπολογιστών και προϊόντων gaming της ASUS, των τηλεοράσεων Hitachi και Toshiba καθώς και των τηλεοράσεων, tablets και feature phones της e-star. Το 2016, προχώρησε επίσης σε συνεργασία με τη Microsoft για όλα τα καταναλωτικά προϊόντα (Surface, Xbox, Office, Peripherals) αλλά και την Canon για τα φωτογραφικά κι εκτυπωτικά προϊόντα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα