Επέκταση του Ομίλου QUALCO στην κυπριακή αγορά

Επέκταση του Ομίλου QUALCO στην κυπριακή αγορά


Ο Όμιλος εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών για τη διαχείριση πιστωτικών χαρτοφυλακίων και ληξιπρόθεσμων οφειλών

 

Ο Όμιλος Qualco, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη software και στην παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση πιστωτικών χαρτοφυλακίων και ληξιπρόθεσμων οφειλών (Credit and Debt management), επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά εγκαινιάζοντας γραφεία στη Λευκωσία. Η θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο, Qualco CY, εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου μετά τη πολυετή κυρίαρχη θέση στην Τραπεζική Αγορά της Ελλάδος και την επέκταση μέσω θυγατρικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης μέσω τοπικών συνεργατών σε άλλες χώρες της Ευρώπης, στη Λατινική Αμερική και στην Αφρική.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Qualco χρησιμοποιούνται από περισσότερες από 80 επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού, βιομηχανικού και εμπορικού τομέα, σε πάνω από 15 χώρες.

Η αντιμετώπιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών αποτελεί σήμερα κρίσιμη πρόκληση και προτεραιότητα ύψιστης σημασίας για τράπεζες, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες κοινής ωφέλειας. Η Qualco, με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη, προκειμένου εκτός από αποτελεσματική, η διαχείριση να γίνεται με δίκαιους και κοινωνικά αποδεκτούς τρόπους ώστε να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμη.

Το ευρύ φάσμα λύσεων της Qualco περιλαμβάνει τεχνολογικές πλατφόρμες, υπηρεσίες Business Process Outsourcing (BPO), συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίων και αξιόπιστα μοντέλα πρόβλεψης συμπεριφοράς βασισμένα σε τεχνικές ανάλυσης μεγάλων όγκων δεδομένων (big data). Με τον τρόπο αυτό συνδυάζονται σε ολοκληρωμένες λύσεις η τεχνολογία, η επιχειρησιακή γνώση και οι δεξιότητες του ανθρώπινου κεφαλαίου της εταιρείας ώστε να επιτυγχάνονται η δυναμική ανάλυση, η αποτελεσματική διαχείριση και η μετρήσιμη βελτίωση των ληξιπρόθεσμων χαρτοφυλακίων.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων των νέων της γραφείων στη Λευκωσία, η Qualco θα παραθέσει την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 6:30 μ.μ. δεξίωση στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν o Group CEO, Ορέστης Τσακαλώτος, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και προσκεκλημένοι από την κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.qualco.eu ή καλέστε στο 22101002.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα