Επίσημη παρουσίαση του NISSAN PULSAR από τον Όμιλο Πηλακούτα

Επίσημη παρουσίαση του NISSAN PULSAR από τον Όμιλο Πηλακούτα

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου πρωτοποριακού NISSAN PULSAR, ο Όμιλος Πηλακούτα παρέθεσε επίσημο δείπνο για εκλεκτούς προσκεκλημένους, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία. Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε ο κ. Pierre Gerfaux, Γενικός Διευθυντής της NISSAN EUROPE.

Η NISSAN είναι μία παγκοσμίως καταξιωμένη αυτοκινητοβιομηχανία, που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Κερδίζει συνεχείς διακρίσεις για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της. Έχει υιοθετήσει μία νέα σχεδιαστική αντίληψη που χαρακτηρίζει πλέον το Brand. Η αντίληψη αυτή ξεκινά από το παγκόσμιο φαινόμενο του Qashqai και εφαρμόζεται πλέον και στο νέο μοντέλο της εταιρείας – στην απαιτητική μικρομεσαία κατηγορία – στο οποίο ήταν αφιερωμένη και η βραδιά.

Το NISSAN PULSAR είναι ένα 5θυρο hatchback, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία του. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία στον τομέα ασφάλειας και άνεσης, με μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό που αξιοποιεί όλους τους χώρους και με κινητήρες που συνδυάζουν την οικονομία με τις επιδόσεις και τους χαμηλούς ρύπους, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία της NISSAN.

Στην ομιλία του, ο κύριος Χαράλαμπος Πηλακούτας, αναφέρθηκε στην περίοδο μεγάλων προκλήσεων που διανύει ο τόπος καθώς και στη σημαντικότητα της στήριξης της  Κυπριακής οικονομίας από την επιχειρηματική κοινότητα. «Σε προηγούμενες δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, οι Κύπριοι επιχειρηματίες ήταν σύμμαχοι, άνοιγαν πάντα νέους δρόμους», ανέφερε ο κύριος Πηλακούτας. «Και παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο κλάδος αυτοκινήτων δοκιμάστηκε σκληρά, ταυτόχρονα, αυτή η δοκιμασία άνοιξε τις προοπτικές αναγκαίων αλλαγών και προσαρμογών. «Στον Όμιλο Πηλακούτα», είπε, «αυτή ήταν από την πρώτη στιγμή η πυξίδα, που άλλωστε, ταίριαζε με την επιχειρηματική φιλοσοφία του Ομίλου.

Οι εταιρίες του Ομίλου επιβεβαιώνουν στην πράξη την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία τους. Με νέες υπηρεσίες και προϊόντα που τοποθετούν τον Όμιλο στην αιχμή των εξελίξεων του κλάδου. Το NISSAN PULSAR, όπως και κάθε νέο μοντέλο του Ομίλου, αποτελεί μια αρχή, ένα ξεκίνημα. Κάτι που στην Κύπρο του σήμερα, επιχειρούμε με σθένος. Μια καινούρια αρχή. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε και πάλι».

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα