Επίσκεψη Αναστασιάδη στην Ιορδανία

Επίσκεψη Αναστασιάδη στην Ιορδανία


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ταξίδεψε στην Ιορδανία, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που θα πραγματοποιηθούν στο Αμάν αύριο Κυριακή, 21 Μαΐου, με θέμα τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι περιφερειακές εξελίξεις, θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Κατά την παραμονή του στο Αμάν και στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να έχει επαφές με ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων.

Στις 21 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στην οποία θα λάβουν επίσης μέρος ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας, η Ύπατη Αρμοστής της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και άλλοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 21 Μαΐου το βράδυ.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα