Επίσκεψη του Υπουργού Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου στη Cyta

Επίσκεψη του Υπουργού Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου στη Cyta

 


 

O Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου, Boutros Harb, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Cyta, συνοδευόμενος από ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου του και της OGERO (κρατική εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τη διεθνή και λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου έχουν αναπτύξει μια εποικοδομητική συνεργασία στην παροχή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στην επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Cyta, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία για την παροχή αξιόπιστων και προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στις εγχώριες αγορές τους, καθώς και για την αμοιβαία αξιοποίηση περιφερειακών και διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών.

Επικεφαλής της συνάντησης από πλευράς Cyta ήταν η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Cyta κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου. Τη σύντομη τελετή υποδοχής του Λιβάνιου Υπουργού στη Cyta τίμησαν με την παρουσία τους o Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης και ο Πρέσβης του Λιβάνου στην Κύπρο κ. Youssef Sadaka.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου είχε επίσης επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάριο Δημητριάδη, καθώς και επαφές με εκπροσώπους της Μαρωνίτικης Κοινότητας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα