Επενδυτικό άνοιγμα της Ιταλικής Poltronesofa στην Κύπρο

Επενδυτικό άνοιγμα της Ιταλικής Poltronesofa στην Κύπρο

Την Κύπρο επέλεξε για τη δημιουργία του 193ου καταστήματος της η Poltronesofa, μέλος του Ομίλου Vivendo.

Η Poltronesofa δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στην Ιταλία σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας υψηλών προδιαγραφών καναπέδες και πολυθρόνες με μια επίλεκτη ομάδα που αποτελείται από ταλαντούχους τεχνίτες. Το 1ο κατάστημα άνοιξε στην Πάρμα το 1995 με στόχο την απόλυτη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών και πάντα προσφέροντας μόνο αυτό που τους αξίζει. Σ’ αυτή τη βάση συνεχίζει μέχρι και σήμερα, κάνοντας προτεραιότητα την επικράτηση των υψηλών προδιαγραφών, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται, να μεγαλώνει και να κερδίζει πολύτιμες εμπειρίες κάθε μέρα.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκθεσιακού χώρου επίπλων την περασμένη Παρασκευή, ο Sergio Gauci, Διευθυντής του Ομίλου Vivendo ανέφερε:  «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σήμερα ανακοινώνουμε τα εγκαίνια του 1ου μας καταστήματος στην Κύπρο, ενώ αποτελεί το 193ο κατάστημα μας. Η επωνυμία Poltronesofa λειτουργεί ήδη 158 καταστήματα σ’ ολόκληρη την Ιταλία, 33 στη Γαλλία, 1 στη Μάλτα, και τώρα το 1ο μας κατάστημα στην Κύπρο».

«Η εσωτερική δομή των καναπέδων μας έχουν 10 χρόνια εγγύηση»,  ανέφερε  σχετικά ο κ. Gauci. «Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υφάσματα που πληρούν τις προδιαγραφές λειτουργικότητας και εμφάνισης, ενώ όχι μόνο αφαιρούνται και πλένονται αλλά κυκλοφορούν και σε ποικιλία χρωμάτων, υφάνσεων και προτύπων.»

Ο πελάτης της Poltronesofa έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από 300 διαφορετικά είδη υφασμάτων και 60 διαφορετικών μοναδικών μοντέλων που ταιριάζουν στο προσωπικό του περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής του. Ο κάθε καναπές είναι χειροποίητος και κατασκευάζεται από τους πιο ικανούς και ταλαντούχους τεχνίτες που προσθέτουν πάθος στη δουλειά τους.

O 1ος εκθεσιακός χώρος επίπλων Poltronesofa άνοιξε και επίσημα στην καρδιά της Λευκωσίας, στη γωνία των λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη (πρώην εκθεσιακός χώρος HONDA).


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα