Επιτροπή παρακολούθησης έργων της Πάφου

Επιτροπή παρακολούθησης έργων της Πάφου

Στη σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης για την επίβλεψη των έργων που ξεκίνησαν στο Δήμο Πάφου ή που πρόκειται να ξεκινήσουν, προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, προχώρησε ο Δήμος Πάφου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ και μέλος της Επιτροπής Νίκο Σιμμιλίδη η Επιτροπή Απαιτήσεων και Αλλαγών απαρτίζεται από τεχνοκράτες του Δήμου Πάφου από το τεχνικό τμήμα του Δήμου Πάφου, από δύο δημοτικούς συμβούλους τον ίδιο και τον Εύρο Λοιζίδη, καθώς και το Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με τον κ. Σιμμιλίδη, σκοπός της Επιτροπής είναι να παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και να παρεμβαίνει στις απαιτήσεις των εργολάβων στα προβλήματα που δημιουργούνται.

Ήδη η Επιτροπή έχει προχωρήσει σε δύο με τρεις συσκέψεις, ενώ μία εξ αυτών έγινε εντός εργοταξίου μετά τα προβλήματα που προέκυψαν – όπως είπε- επί της οδού Θερμοπυλών.

Ο κ. Σιμμιλίδης ανέφερε σε δηλώσεις του πως η Επιτροπή αυτή θα συνεδριάζει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ώστε να προβλήματα που προκύπτουν να αντιμετωπίζονται άμεσα.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα