Επιτυχής συμμετοχή ΚΟΤ στην έκθεση Meetings Show

Επιτυχής συμμετοχή  ΚΟΤ στην έκθεση Meetings Show


Ως πολύ επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην έκθεση Meetings Show που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον χώρο Olympia του Λονδίνου, στα πλαίσια προώθησης της Κύπρου ως προορισμού για Συνεδριακό Τουρισμό. Η εν λόγω έκθεση, που είναι μια από τις σημαντικότερες στον τομέα Συνεδρίων και Κινήτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσέλκυσε πέραν των 3.000 επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Βρετανούς και Ευρωπαίους διοργανωτές Συνεδρίων, στους οποίους παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου στον συγκεκριμένο τομέα. Τονίστηκαν οι συνεχείς προσπάθειες για αναβάθμιση των Συνεδριακών υποδομών και συναφών υπηρεσιών καθώς και των ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών καταλυμάτων.  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στο Συνεδριακό Τουρισμό.

Οι διοργανωτές συνεδρίων εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το Κυπριακό τουριστικό προϊόν, αλλά και προς τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται στον τομέα.

Ο Συνεδριακός Τουρισμός αποτελεί τμήμα της αγοράς που βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού αφού συνεισφέρει σημαντικά στα έσοδα από τον τουρισμό και στηρίζει τις προσπάθειες για βελτίωση του θέματος της εποχικότητας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα