Επιτυχής συμμετοχή της ΑΗΚ στην Εκστρατεία Let’s Do It Cyprus

Επιτυχής συμμετοχή της ΑΗΚ στην Εκστρατεία  Let’s Do It Cyprus


Η ΑΗΚ, στα πλαίσια του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που ακολουθεί,  αποφάσισε  για τρίτη φορά φέτος να ενισχύσει τις περιβαλλοντικές της δράσεις, με την εμπλοκή της στην Εκστρατεία «Let’s do it World» η οποία διενεργείται σε 100 περίπου χώρες παγκόσμια κάθε χρόνο.

Στις 10 Μαίου, 2015 υπάλληλοι τις ΑΗΚ Παγκύπρια  συμμετείχαν  καθαρίζοντας οργανωμένα προεπιλεγμένους χώρους. Η συμμετοχή της ΑΗΚ  στέφθηκε και φέτος  με επιτυχία αφού στην εκστρατεία συμμετείχαν πέραν των 100  ατόμων Παγκύπρια. Τις ομάδες αποτελούσαν υπάλληλοι, συνταξιούχοι και μέλη των οικογενειών τους με αποτέλεσμα να μαζέψουν ένα μεγάλο αριθμό σακουλών σκουπιδιών.

Η εκστρατεία Lets Do It Cyprus είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου εκστρατειών καθαρισμού ‘’ Lets Do It World! ‘’που ξεκίνησε το 2008 και έχει ως στόχο τον καθαρισμό της Κύπρου μέσα σε μια μέρα. Η εκστρατεία ‘’ Lets Do It World! ‘ έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε πάνω από 100 χώρες ανά το παγκόσμιο μέχρι στιγμής, και εθελοντές από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τη χώρα τους σε μία μέρα.

Οι χώροι καθαρισμού που είχαν επιλεγεί ήταν:

–          στη Λευκωσία μέρος του Πάρκου Αθαλάσσας

–          στη Λάρνακα η παραλία του Μενεού

–          στην Πάφο η παραλία κοντά στους  Τάφους των Βασιλέων και η περιοχή γύρω από το Κέντρων Τεχνικών Υπηρεσιών Πάφου (αποθήκες ΑΗΚ) και

–          στη Λεμεσό ο δρόμος που οδηγεί στο Κέντρων Τεχνικών Υπηρεσιών  Λεμεσού (αποθήκες ΑΗΚ) στα Πολεμίδια.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν ότι στην ΑΗΚ ο κόσμος νοιάζεται τόσο για τον Οργανισμό του όσο και για το κοινωνικό σύνολο, το οποίο υπηρετεί, και αποδεικνύει έμπρακτα στους πελάτες του ότι η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί για αυτούς ύψιστη προτεραιότητα.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Παγκύπριας Εκστρατείας πραγματοποιήθηκε στις 27/05/2015 στα κεντρικά Γραφεία της CYTA στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση αυτή η κάθε ομάδα (Δήμος, κοινότητα, εταιρία, οργανισμός) που συμμετείχε στην εκστρατεία Let’s do it Cyprus παρέλαβε ευχαριστήριο δίπλωμα συμμετοχής από την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα