Επιτυχείς παρουσιάσεις ΚΟΤ στην Ινδία για προσέλκυση τουρισμού συνεδρίων και κινήτρων

Επιτυχείς παρουσιάσεις ΚΟΤ στην Ινδία για προσέλκυση τουρισμού συνεδρίων και κινήτρων

Σημαντικές παρουσιάσεις στις Ινδικές πόλεις Delhi και Mumbai διοργάνωσε πρόσφατα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού με τη συνεργασία της αεροπορικής εταιρίας Gulf Air.

Στις παρουσιάσεις, οι οποίες έγιναν από τον υπεύθυνο του γραφείου ΚΟΤ στο Ντουμπάι κ. Βασίλη Θεοχαρίδη, αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός ειδικά για τουρισμό συνεδρίων και κινήτρων και για τουρισμό γάμου. Παράλληλα, έγινε αναφορά στο σχέδιο κινήτρων του ΚΟΤ για προσέλκυση αυτών των τμημάτων της αγοράς.

Οι παρουσιάσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία αφού τις παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 Ταξιδιωτικοί πράκτορες και οργανωτές ταξιδίων που ειδικεύονται σε αυτά τα τμήματα της αγοράς ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν και η συμμετοχή των κυπριακών εταιριών Smart Events, Amathus Destination Services και SEA-HAT Travel & Toursπου ειδικεύονται στους εν λόγω τομείς.

Σημειώνεται ότι, επί του παρόντος, 15 εκατομμύρια Ινδοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανά έτος, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τα 50 εκατομμύρια μέχρι το 2020.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα