Ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates για 12η χρονιά

Ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates για 12η χρονιά

 


«Μοιραζόμαστε το αίμα μας – Μοιράζουμε ζωές» ήταν το σύνθημα που υιοθέτησε η Leptos Estates για την 12η Ετήσια Αιμοδοσία της, η οποία διοργανώθηκε από τη διοίκηση και τους εργαζομένους της εταιρείας σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας και Διαφώτισης Επαρχίας Πάφου (ΣEAΔ) και υποστηρίζεται από την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου ΙΑΣΙΣ.

Η αιμοδοσία που ήταν και η πιο πετυχημένη που έγινε ποτέ, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με κύριο σκοπό την στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου αλλά και για να βοηθήσει τους υπαλλήλους της εταιρείας και τις οικογένειές τους, καθώς και όλους  εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Η Στέλλα Δελίτσικου, Λειτουργός Ανθρωπίνου Δυναμικού, ανέφερε στις δηλώσεις της ότι «Oί εργαζόμενοι της εταιρείας μας έσπευσαν όπως κάθε χρόνο εθελοντικά να δώσουν αίμα δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο τους . Η αιμοδοσία είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβολές που ένα άτομο μπορεί να προσφέρει προς την κοινωνία. Ο σκοπός της αιμοδοσίας είναι να συμβάλει στην εξασφάλιση επαρκούς εφοδιασμού αίματος για τα θύματα των ατυχημάτων,  ανθρώπων που χρειάζονται άμεση χειρουργική επέμβαση και για άτομα που πάσχουν από διάφορες ασθένειες και ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Είμαστε πολύ περήφανοι που, υπάρχουν πολλοί αιμοδότες στην εταιρεία μας. Για εμάς στην Leptos Estates είναι μεγάλη μας  χαρά να προσφέρουμε αίμα και βοήθεια στους συνανθρώπους  μας γι’ αυτό κρατάμε πάντα γεμάτη την Τράπεζα Αίματος επειδή, κάπου – κάποιος  πιθανό χρειάζεται Αίμα».

Συμπληρώνοντας η κυρία Δελίτσικου ανέφερε ότι η αιμοδοσία είναι μια από τις ευγενέστερες και  μεγαλύτερες δωρεές που ένα άτομο μπορεί να κάνει και ότι η αιμοδοσία είναι πράγματι η μητέρα όλων των δωρεών.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα