Η Α/φοι Λανίτη φυτεύουν ένα δέντρο για κάθε σου ευχή

Η Α/φοι Λανίτη φυτεύουν ένα δέντρο για κάθε σου ευχή

 


 

Και τη φετινή εορταστική περίοδο, η Α/φοι Λανίτη βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και δίπλα στον τόπο μας, ενισχύοντας την αναδάσωση του καμένου δάσους της Σολέας.

Μέσω Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού που ξεκίνησε στην σελίδα Lanitis Bros στο Facebook,  η εταιρία δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να στηρίξουν την σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία της Α/φοι Λανίτη για αναδάσωση στο καμένο δάσος της Σολέας και ταυτόχρονα να κερδίσουν προϊόντα.

Η διαδικασία είναι απλή:

Στο post που έγινε για το διαγωνισμό, οι φίλοι της σελίδας καλούνται να κάνουν μία ευχή, κάνοντας tag σε comment αγαπημένα τους πρόσωπα με τα οποία θέλουν να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα!

Για κάθε comment, η Α/φοι Λανίτη θα φυτέψει και από ένα δέντρο στο δάσος της Σολέας, στην εθελοντική αναδάσωση που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας την Τετάρτη 14/12.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 13/12 και 50 τυχεροί συμμετέχοντες καταναλωτές θα κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα κιβώτιο με προϊόντα της εταιρίας για τις φετινές γιορτές!

Στόχος μας να φτάσουμε τα 1.500 δέντρα και να ξαναφέρουμε το πράσινο στον τόπο μας!

Μέχρι την Τρίτη 13/12 κάνουμε comment, tag, share και ενισχύουμε την εθελοντική αναδάσωση στο δάσος της Σολέας!

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 73 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, κορυφαίου εμφιαλωτή προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 594 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το φυσικό νερό πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα snacks Tsakiris και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα