Η γερμανική αγορά στην 3η θέση σε αφίξεις τουριστών στην Κύπρο

Η γερμανική αγορά στην 3η θέση σε αφίξεις τουριστών στην Κύπρο

 


Η γερμανική αγορά κατέχει την τρίτη θέση στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία, και η στρατηγική της Κυβέρνησης και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) για εντατικοποίηση των επαφών με τουριστικούς φορείς της Γερμανίας αναμένεται να αποφέρει καρπούς εντός του 2015, αφού ήδη καταγράφονται οι πρώτες σαφείς ενδείξεις ανάκαμψης των κρατήσεων από τη Γερμανία.

Χθες ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης είχε στο Βερολίνο, σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδίων της Γερμανίας, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB Βερολίνου 2015.

Συγκεκριμένα, σε χωριστές συναντήσεις με στελέχη των οργανωτών ταξιδίων DER Touristik , Thomas Cook και TUI Deutschland , καθώς και των αεροπορικών εταιρειών Fly Niki , Germanwings και Condor Flugdienst , ο κ. Λακκοτρύπης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους και να τους παρουσιάσει το αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν της Κύπρου, με σκοπό την περαιτέρω αύξηση των προγραμμάτων και των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων προς την Κύπρο. Ακολούθως, ο Υπουργός Τουρισμού ενημέρωσε τους τουριστικούς φορείς που συμμετέχουν στην κυπριακή αποστολή αναφορικά με τα όσα συζητήθηκαν κατά τις σημερινές επαφές του.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα