Η Δρό.Με.Α Racing και η τράπεζα FBME βάζουν αθλητικά και τρέχουν για τα παιδιά.

Η Δρό.Με.Α Racing και η τράπεζα FBME βάζουν αθλητικά και τρέχουν για τα παιδιά.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου όσοι βρεθούν στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας στην πρωτεύουσα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια πολύ όμορφη αθλητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει το σωματείο δρομέων Δρο.Με.Α Racing σε συνεργασία με τον Δήμο Γερίου και τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Η εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Τρέξτε Μαζί Μας για τα Παιδιά Μας – τράπεζας FBME» έρχεται να καλύψει την ανάγκη του κάθε κοινωνικά ευαίσθητου πολίτη της κυπριακής κοινωνίας που τα τελευταία χρόνια αναζητεί όλο και πιο συχνά εναλλακτικές μορφές ψυχαγωγίας για ολόκληρη την οικογένεια.

Ενήλικες και έφηβοι, πρωταθλητές και απλοί αθλούμενοι, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο αγώνισμα που θα επιλέξουν και που θα ανταποκρίνεται στο επίπεδο ετοιμότητας τους. Θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 10 χλμ και αγώνας Δρόμου Υγείας 4 χλμ (και τα δύο για άτομα 16 ετών και άνω) καθώς και αγώνας δρόμου 800 μ για παιδιά 13 με 15 ετών. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες που σκοπό έχουν τη συλλογή χρημάτων  που θα διατεθούν για την ανέγερση παιδιατρικής πτέρυγας για παιδιά με νευρολογικές παθήσεις στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στις παράλληλες εκδηλώσεις θα έχουν όλοι την ευκαιρία να γευτούν υγιεινά εδέσματα, να φωτογραφηθούν με original μηχανές Harley Davidson, να κάνουν face painting, να συμμετέχουν σε διασκεδαστική zumba και να χαλαρώσουν με yoga.

Η κυπριακή κοινωνία μέσα από τις κρίσιμες στιγμές που περνά καλείται να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της και να διδάξει στα παιδιά της εκείνες τις αρχές και τα ιδανικά που είναι ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου. Καλείται να επενδύσει στην αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, στην αγάπη για τον αθλητισμό και την υγεία και στην αγάπη για το περιβάλλον. Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση της Δρό.Με.Α Racing θα περάσουν ένα σαββατιάτικο πρωινό μακριά από τα καυσαέρια και την τροχαία κίνηση της πόλης και κοντά στη φύση μέσα στο πανέμορφο εθνικό μας πάρκο στηρίζοντας παράλληλα τη δημιουργία παιδικής νευρολογικής πτέρυγας στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με προεγγραφές από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 9:30 π.μ.  Στις 10.00 π.μ. θα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα δρόμου με δικαίωμα συμμετοχής 5 ευρώ μόνο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προεγγραφή για τα 10 χλμ στο www.dromearacing.com

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του παλαιού πρωταθλητή του στίβου και πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Κωστάκη Λουκαΐδη.

Την εκδήλωση χορηγούν το Ice Power Cold Gel (Μέγας Χορηγός Δρό.Με.Α. Racing – 2013), το Becel Pro.Activ και η Webarts. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Love fm. Ευχαριστίες απευθύνονται στο σώμα Προσκόπων Κύπρου για την εθελοντική συμβολή στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Να είστε όλοι εκεί!


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα