Η Ελληνική αναβαθμίζει το σχέδιο Future Plus Advance

Η Ελληνική αναβαθμίζει το σχέδιο Future Plus Advance


 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση του προσωπικού του Τομέα Ασφαλειών της Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, Παγκυπριακής Ασφαλιστικής και Hellenic Alico Life. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Ελληνική Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου, ο Γενικός Διευθυντής Ομίλου Φοίβος Στασόπουλος, όπως επίσης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκυπριακής Χριστόδουλος Χατζησταυρής, Γιώργος Ιακώβου, Κυριάκος Κυριακίδης και Πέτρος Αρσαλίδης και αντίστοιχα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Hellenic Alico Life ο Μάκης Σαββίδης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής ο Διευθυντής του Τομέα Ασφαλειών Δημήτρης Σπαρσής χαιρέτησε και καλωσόρισε το προσωπικό, τονίζοντας ότι πρώτο μέλημα πρέπει να αποτελεί η ευθύνη για ποιοτική ανάπτυξη και παροχή άριστης εξυπηρέτησης δημιουργώντας παράλληλα κουλτούρα πωλήσεων. Mε αφορμή την εκστρατεία πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο-Μάιο, με πολύ καλά αποτελέσματα ακολούθησε βράβευση στους πρωτεύσαντες συναδέλφους και για τις δύο ασφαλιστικές εταιρείες. Ακολούθως έγινε ενημέρωση για την εφαρμογή και υλοποίηση του νέου λογισμικού προγράμματος G.I.S. και για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Οργανογράμματος της Hellenic Alico Life όπου ο κος Σπαρσής ανέφερε τα εξής: “Αναμένω και προσβλέπω στην περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας μας και στην αύξηση της διείσδυσης των προϊόντων μας στο χαρτοφυλάκιό της Τράπεζας μας”.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κος Σπαρσής ανακοίνωσε την αναβάθμιση του επενδυτικού/ασφαλιστικού σχεδίου Future Plus Advance του οποίου τα πρώτα συμβόλαια υπέγραψαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Ελληνική Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου και οι Γενικοί Διευθυντές Ομίλου Φοίβος Στασόπουλος και ο ίδιος.

Το σχέδιο απευθύνεται στους πελάτες που επιθυμούν τη δημιουργία κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης, σε συνδυασμό με ασφαλιστική κάλυψη. Στόχος του πελάτη μπορεί να είναι η δημιουργία ταμείου συνταξιοδότησης, ταμείου για τις σπουδαστικές ανάγκες των παιδιών του, και οποιαδήποτε άλλη μεσοπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη οικονομική ανάγκη.  Έχει σχεδιαστεί για πελάτες που ενδιαφέρονται για επένδυση με δυνατότητα για ψηλές αποδόσεις σε συνάρτηση με φορολογικές ελαφρύνσεις καθώς και ψηλές καλύψεις.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα