Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή κοινωνία

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή κοινωνία

 


Με την ευκαιρία των γιορτών, η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει την έμπρακτη κοινωνική της προσφορά, στηρίζοντας την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων, την Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου, το Παιδοογκολογικό Κέντρο του Μακάριου Νοσοκομείου και τους Δήμους Λακατάμιας, Λατσιών και Ιδαλίου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Ελληνικής Τράπεζας με επικεφαλής τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, κο Ανδρέα Παπανικολάου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων όπου είχε συνάντηση με στελέχη της Οργάνωσης και παράδωσε επιταγή, για κάλυψη επιτακτικών αναγκών των μελών τους. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κου Παπανικολάου με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου, κο Λεόντιο Τσιέλεπο, στον οποίο παραδόθηκε επιταγή για την κάλυψη άμεσων αναγκών άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Πάφου.

Επίσης, σε επίσκεψη στο Παιδοογκολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Τράπεζας υποδέχθηκε το ιατρικό προσωπικό και οι νοσηλευτές με επικεφαλής τον διευθυντή του Παιδοογκολογικού Κέντρου Δρα Λοΐζο Λοΐζου. Στον διευθυντή του Μακάριου Νοσοκομείου, Δρα Πέτρο Μάτσα, και στον Δρα Λοίζου παραδόθηκε επιταγή, ως εισφορά για το Παιδοογκολογικό Κέντρο.

Στην συνέχεια, στα Δημοτικά Μέγαρα Λατσιών και Ιδαλίου παραδόθηκαν στους Δημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Κυπριανού & Λεόντιο Καλλένο δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων, για να δοθούν σε άπορες οικογένειες των δύο δήμων. Επιπρόσθετα η Ελληνική Τράπεζα προσέφερε κοτόπουλα για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες που στηρίζονται από το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λακατάμιας.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κ. Παπανικολάου συνεχάρη όλους για το σημαντικό έργο του επιτελούν, ευχήθηκε καλές γιορτές και ανέφερε ότι ο Όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε συνδέσμους, σωματεία και ιδρύματα και να στηρίζει ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα