Η Ελληνική Τράπεζα τίμησε σε γεύμα τους βραβευθέντες στα “Ιn Business Awards 2013”

Η Ελληνική Τράπεζα τίμησε σε γεύμα   τους βραβευθέντες στα “Ιn Business Awards 2013”


Η Ελληνική Τράπεζα παρέθεσε χθες γεύμα προς τιμή των επιχειρήσεων και στελεχών που βραβεύτηκαν, στο πλαίσιο του θεσμούΙn Business Awards 2013”, τον οποίον παρουσίασε η Ελληνική Τράπεζα για έκτη χρονιά.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας Δρα Ανδρέα Παναγιώτου, του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας κ. Μάκη Κεραυνού, του Προέδρου του ΚΕΒΕ κ. Φειδία Πηλείδη, του Προέδρου της ΟΕΒ κου Φίλιου Ζαχαριάδη, στελεχών της εταιρείας ΙΜΗ, γενικών διευθυντών και ανώτερων διευθυντικών στελεχών του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας καθώς και εκπροσώπων των εταιρειών που διακρίθηκαν.

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας κ. Μάκης Κεραυνός απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια προς όλες τις επιχειρήσεις, τα στελέχη τους αλλά και τις προσωπικότητες που διακρίθηκαν στα πλαίσια του θεσμού των In Business Awards. Ο κ. Κεραυνός ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις αυτές ξεχώρισαν διότι διαθέτουν στελέχη με ηγετικές ικανότητες και έκαμαν καινοτόμες επιλογές ή έλαβαν ορθές αποφάσεις σε σχέση με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ή ακόμη γιατί υλοποίησαν στρατηγικές για την  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την ανάπτυξη και την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών Διεύθυνσης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΜΗ κ. Γιώργος Μιχαήλ και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης. Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών πλακετών προς τις διακριθείσες εταιρείες και τους επιχειρηματίες από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας Δρα Ανδρέα Παναγιώτου και  τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή, κο Μάκη Κεραυνό.

Οι εταιρείες / προσωπικότητες οι οποίες τιμήθηκαν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είναι οι ακόλουθες: ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην κατηγορία Επιχείρηση, ο κ. ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΣΣΙΑΝΙΔΗΣ στην κατηγορία Μάνατζερ, GAP VASSILOPOULOS GROUP στην κατηγορία Υπηρεσίες, ΓΝΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση, ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην κατηγορία Βιομηχανία/Μεταποίηση, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, FOUR SEASONS HOTEL στην κατηγορία Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ZITA LACTOSE FREE, ΖΗΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ στην κατηγορία Νέο Προϊόν/Υπηρεσία, ο κ. ΤΖΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στην κατηγορία Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό, Carrefour Κύπρου στην κατηγορία Editor’s Choice,ο κ. ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ στην κατηγορία Young Business Leader Award εις μνήμην του Άντη Χατζηκωστή και ο κ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΤΙΧΗΣ στην κατηγορία LIFETIME ACHIEVEMENT.

Επίσης, η Ελληνική Τράπεζα απένειμε τιμητικό βραβείο στην ΙΜΗ, σε ένδειξη αναγνώρισης της ανάδειξης των επιχειρηματικών βραβεύσεων In Business Awards σε ένα θεσμό που ενθαρρύνει, αναδεικνύει και βραβεύει το «ευ επιχειρείν».


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα