Η Ελληνική Τράπεζα χορηγός του Cyprus Marketing Youth Society (CyMYS)

Η Ελληνική Τράπεζα χορηγός του  Cyprus Marketing Youth Society (CyMYS)

Η Ελληνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και στην προσπάθειά της να στηρίξει τους νέους επιστήμονές μας, έχει γίνει χορηγός του νεοσυσταθέντος  Cyprus Marketing Youth Society.

Ο Σύνδεσμος είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος, μεταξύ άλλων, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες μάρκετινγκ σε άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν στην κοινωνία.

Η χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας έχει, εν τέλει, δύο αποδέκτες: στοχεύει και σε ενίσχυση των άνεργων νέων επιστημόνων αλλά και, έμμεσα, υποστηρίζει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς οι οποίοι απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες μάρκετινγκ από τον CyMYS.

Μέλη του CyMYS είναι νεαροί άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι επιστήμονες στον τομέα του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, των Δημοσίων Σχέσεων, των γραφικών τεχνών και της ψηφιακής διαφήμισης. Οι νέοι επαγγελματίες, μέσα από την ενασχόλησή τους στο Σύνδεσμο, αποκτούν πολύτιμη πείρα και κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση στις πραγματικές συνθήκες / ανάγκες της αγοράς.

Η ομάδα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Ζερβίδη, εμπνευστή της ιδέας και ιδρυτή του Cyprus Marketing Youth Society, ο οποίος διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ.