Η Ζωή Παπαρίζου νικήτρια του διαγωνισμού Valio

Η Ζωή Παπαρίζου νικήτρια του διαγωνισμού Valio

Το αγαπημένο τυρί Valio διοργάνωσε ένα φανταστικό διαγωνισμό στο facebook fanpage (valiocyprus) από τις 12/5/15 μέχρι τις 12/6/15, ανταποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του στους facebook fans του.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε απλά να απαντήσουν σωστά σε μία ερώτηση για να μπουν σε κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο! Η Ζωή Παπαρίζου είναι η τυχερή νικήτρια που κατάφερε να κερδίσει τη διαμονή 2 ατόμων σε Superior Sea View δωμάτιο του ξενοδοχείου με πλήρη διατροφή,  καθώς και ένα αναζωογονητικό ‘double indulgence’ μασάζ! 

Η σελίδα της Valio στο facebook έχει δημιουργηθεί από τις 20 Οκτωβρίου του 2014 και σήμερα έχει τη συμμετοχή πέρα των 6000 καταναλωτών, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται καθημερινά για διάφορα θέματα όπως συνταγές, συμβουλές για την κουζίνα και το σπίτι, tips διατροφής, να μαθαίνουν τα νέα της Valio καθώς και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς σε τακτά χρονικά διαστήματα και να κερδίζουν πλούσια δώρα. Κάντε και εσείς Like στη σελίδα της Valio στην Κύπρο – valiocyprus.

Τα τυριά Valio παράγονται στη Φινλανδία από το αγνότερο γάλα της Ευρώπης και αποτελούν μία υγιεινή επιλογή για ισορροπημένη διατροφή που απολαμβάνουν οι Κύπριοι καταναλωτές για περισσότερο από 60 χρόνια, αναδεικνύοντάς τα πρώτα στις πωλήσεις στην κατηγορία των κίτρινων τυριών. Τα τυριά Valio σε φέτες κόβονται και συσκευάζονται στην Κύπρο, ώστε να φθάνουν στο τραπέζι των καταναλωτών πάντα φρέσκα.

Αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος των τυριών Valio στην Κύπρο είναι η εταιρεία IPH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα