Η ζωγράφος Μαρία Αριστείδου πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού

Η ζωγράφος Μαρία Αριστείδου πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού

Ο Χρυσός Καφές Λαϊκού και η Μαρία Αριστείδου κοινοποίησαν επίσημα την αρχή μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ τους. Πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού, θα είναι η  γνωστή εικαστικός αφού γνωρίζει την τέχνη του καφέ καλύτερα, μιας και τα μοναδικά της εκθέματα με βάση τον καφέ, τυγχάνουν αναγνωρισιμότητας  σε όλο τον κόσμο.

H Μαρία Αριστείδου, με σπουδές καλών τεχνών στο Manchester Metropolitan University και  MA in Arts Health στο University of Central Lancashire, εφαρμόζει την τεχνική στρωματοποίησης (layering technique) με πρώτη ύλη τον κυπριακό καφέ, μιας και αυτός της έδωσε το έναυσμα να τροποποιήσει την πιο πάνω τεχνική που αρχικά την εφάρμοζε με νερομπογιές στα εκθέματα της. ‘Ήταν καρμικό’ όπως μας είπε η Μαρία, ‘όταν ένα φλιτζάνι κυπριακού καφέ χύθηκε σε ένα από τα σχέδια μου που μέχρι στιγμής γινόταν με νερομπογιά, εμπνεύστηκα, και μέσα από την μετουσίωση των δυο, το αποτέλεσμα με έχει δικαιώσει’.

«Επιλέξαμε την Μαρία Αριστείδου, μια κύπρια, ταλαντούχα καλλιτέχνη, ως πρέσβειρα του Καφέ Λαϊκού, υποστηρίζοντας τις διάφορες ενέργειες που θα ακολουθήσουν», μας είπε ο Γιώργος Τσακιστός, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας LaikoCosmos Trading Ltd, «και συγκεκριμένα το 2018, οι ενέργειες  θα κορυφωθούν με τα 70 χρόνια παρουσίας του Καφέ Λαϊκού στην αγορά».

Ο Καφές Λαϊκού, ο καφές που κάθε μέρα προτιμά η Κύπρος, για δεκαετίες είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Το πρωινό ξεκίνημα, η επαγγελματική συνάντηση, η φιλική κουβέντα, η τόνωση, η αναντικατάστατη απόλαυση μας.  Η παράδοση δεκαετιών συνεχίζεται λοιπόν, και εμείς είμαστε σίγουροι πως αυτή η συνεργασία θα είναι μοναδική, γιατί ο καφές είναι τέχνη και οι δυο συντελεστές το γνωρίζουν καλύτερα.

Περισσότερα στο www.facebook.com/KAFESLAIKOU/


Comments

comments

Tags: cyprus, laiko

Σχετικά με τον Συγγραφέα