Η Κυπριακή αντιπροσωπεία της HARLEY-DAVIDSON® στο διαγωνισμό ‘BATTLE OF THE KINGS’

Η Κυπριακή αντιπροσωπεία της HARLEY-DAVIDSON® στο διαγωνισμό ‘BATTLE OF THE KINGS’


Οι αντιπρόσωποι των Harley-Davidson όλης της Ευρώπης διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα σχεδιάσει την καλύτερη μοτοσυκλέτα, με βάση την καινούργια προσθήκη στην γκάμα της Harley, την Street™ 750. Ο διαγωνισμός ‘Battle of the Kings’, που διεξάγεται από τώρα μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 συμπεριλαμβάνει το προσωπικό από αντιπρόσωπους της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους τροποποιώντας την δική τους custom Street 750, το καινούργιο μοντέλο της Harley- Davidson.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δυο στάδια. Το πρώτο συμπεριλαμβάνει την περιοχή Νότιας Ευρώπης για να ανακηρυχθεί ο «Custom King» εκεί.  Στην συνέχεια ο νικητής θα τα βάλει με τον νικητή των περιοχών Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την πρώτη θέση, με το νικητή να παρουσιάζεται στο φεστιβάλ «Wheels & Waves» στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας τον Ιούνιο. Το παρόν της δίδει και η Harley Davidson Κύπρου που συμμετέχει στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης και ήδη ολοκλήρωσε τη δική της πρόταση πάνω στην ολοκαίνουρια Street 750 «REVOLUTION X». Η νέα Street 750 αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τροποποίηση μιας custom μοτοσυκλέτας αφού είναι ένα μοντέλο που έχει ήδη μεγάλη απήχηση με το ευρύτερο νεαρό κοινό.

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την πρώτη θέση στην περιοχή μας για να έχουμε την ευκαιρία να διαγωνιστούμε στο επόμενο στάδιο», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Harley Davidson Κύπρου κ. Ιάκωβος Ιακωβίδης, και συνέχισε «Η δική μας Street 750 παρουσιάζει ένα επιθετικό και συνάμα ανέμελο χαρακτήρα. Τις δώσαμε μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν θυμίζουν τα γνωστά ρετρό αερόψυκτα μοντέλα της Harley-Davidson. Είμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ψηλή βαθμολογία. Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού η δική μας πρόταση για διαγωνιστεί με την πρόταση άλλων χωρών όπως η Ελλάδα, Βουλγαρία, Κροατία και Τουρκία. Καλούμε τους φίλους και θαυμαστές της μάρκας όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.h-d.com/customkings και ψηφίσουν την Κυπριακή συμμετοχή. Η  ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου».

Σχεδιασμένη με σκοπό την προσωπική έκφραση λόγω της άνεσης στην τροποποίηση της, η Street 750 είναι η νέα πρόσθεση στην σειρά Dark Custom της Harley-Davidson. Με υγρόψυκτο κινητήρα v-twin, το μοντέλο αυτό αποτελεί μια ευέλικτή και ελαφριά μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson. Αποτελεί τον καταλληλότερο αντιπρόσωπο της ελευθερίας, επανάστασης και προσωπικής έκφρασης. Η σειρά Dark Custom είναι ότι πιο μοντέρνο έχει να επιδείξει η Harley-Davidson; με ρετρό πινελιές, οι μοτοσυκλέτες της σειράς αυτής προσφέρονται με χρώματα ματ, blacked-out «τελειώματα», κλασσικές γραμμές και με προσιτές τιμές για να φέρουν κοντά νέους ιδιοκτήτες μιας Harley!

Οι πρώτες «custom» Street 750 είναι ήδη έτοιμες για το διαγωνισμό «Custom Kings». Σε πρώτο στάδιο θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει το καλύτερο σχέδιο από όλα τα αναρτημένα στην σελίδα της σειράς Custom Kings, www.h-d.com/customkings για να αναδειχθεί ο νικητής της κάθε χώρας. Οι νικητές εκείνου του σταδίου θα μπορούν να πάρουν τα σχέδια τους και να ανταγωνιστούν με αυτά των υπόλοιπων σχεδιαστών στο φεστιβάλ «Wheels & Waves» στο Μπιάριτζ της Γαλλίας που θα διεξαχθεί από τις 11 μέχρι τις 14 Ιουνίου 2015. Εκεί θα υπάρχουν κριτές για να απονέμουν το μεγάλο τρόπαιο του «Custom King»!  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό Battle of the Kings επισκεφτείτε την σελίδα www.h-d.com/customkings.

HarleyDavidson Motor Company®

Η Harley-Davidson Motor Company παράγει μοτοσυκλέτες custom, cruiser and touring ενώ διανέμει επίσης ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, αξεσουάρ, εξοπλισμό μοτοσυκλετών αλλά και ήδη ρουχισμού της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδας της Harley-Davidson, www.h-d.com

.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα