Η ΟΠΑΠ από το 1969 βοηθά την Κύπρο να αθλείται

Η ΟΠΑΠ από το 1969 βοηθά την Κύπρο να αθλείται


Από το 1969 η ΟΠΑΠ Κύπρου έχει συμβάλει καθοριστικά στην αθλητική ανάπτυξη του τόπου με έργα υποδομής, αλλά και με την ενίσχυση της ευκαιρίας άθλησης είτε στο επίπεδο κορυφής είτε στο επίπεδο βάσης, μέσω των μεγάλων και διαχρονικών χορηγιών της. Αυτή τη φορά είχε την ευκαιρία να αθληθεί η ίδια η ΟΠΑΠ Κύπρου!

Ο λόγος βέβαια για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που συντονίζει στο νησί μας ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η εναρκτήρια άσκηση της οποίας έγινε στην ΟΠΑΠ από τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας. Τιμής ένεκεν βέβαια αφού η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι ο μεγάλος χορηγός του δημοφιλέστερου προγράμματος του ΚΟΑ, «Αθλητισμός για όλους».

Η άσκηση στο χώρο εργασίας αποτελεί έναν από τους στόχους της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού η οποία θέλει να στείλει το μήνυμα ότι ο καθιστικός τρόπος ζωής προκαλεί προβλήματα και ιδιαίτερα όσοι αναλώνουν μπόλικο χρόνο μπροστά από ένα γραφείο θα πρέπει να αθλούνται. Αυτό το μήνυμα πήραν, αλλά και έστειλαν, τα στελέχη της ΟΠΑΠ Κύπρου με την άσκηση  μέσα στον ίδιο το χώρο της εργασίας τους. Η άσκηση έγινε στην παρουσία της προέδρου του ΚΟΑ Δρ. Κλέας Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, της διευθύντριας μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Κύπρου κας Αγάθης Μανναρίδου και της προϊσταμένης του προγράμματος ΑΓΟ κας Έφης Μούζουρου-Πενηνταέξ. Το πρόγραμμα άσκησης που εφαρμόστηκε σχεδιάστηκε ειδικά για τους εργαζομένους σε γραφεία, υπό την καθοδήγηση του Επαρχιακού Συντονιστή του προγράμματος ΑΓΟ κ. Λευτέρη Πολυδώρου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πολύπλευρη στήριξή της στο πρόγραμμα ΑΓΟ, το μεγαλύτερο εθνικό πρόγραμμα του ΚΟΑ στο οποίο συμμετέχουν περίπου 15.000 άτομα ηλικίας 3 έως 97 ετών. Αλλά και για το σύνολο της διαχρονικής προσφοράς της ΟΠΑΠ στον αθλητισμό του τόπου και ευρύτερα στην κοινωνία μας.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια  μάρκετινγκ  της ΟΠΑΠ Κύπρου κα Αγάθη Μανναρίδου εξέφρασε την ικανοποίησή για το επίπεδο συνεργασίας με τον ΚΟΑ, άλλα και τη διάθεση της ΟΠΑΠ Κύπρου όπως αυτή η συνεργασία συνεχιστεί και διευρυνθεί. Τόνισε τέλος ότι η στήριξη του κυπριακού αθλητισμού και άλλων νευραλγικών τομέων της κοινωνίας, όπως η υγεία, δεν είναι τυπική υποχρέωση για την ΟΠΑΠ Κύπρου, αλλά βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της εταιρείας για ουσιαστική ανταπόδοση στην κοινωνία.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα