Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει διαχρονικά το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει διαχρονικά το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

H ΟΠΑΠ Κύπρου με συνέπεια και συνέχεια, στέκεται στο πλευρό του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), προσφέροντας ουσιαστική στήριξη

για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η ασθένεια στην ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, στη Δημοσιογραφική Εστία,  ανακοινώθηκε επίσημα η συνέχεια της διαχρονικής χορηγίας της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ κ. Δημήτρης Αλετράρης τόνισε ιδιαίτερα την πρόθεση του Οργανισμού  να παραμείνει κοντά στο Σύνδεσμο  στηρίζοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του, από  την εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού  μέχρι και  την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ήταν για μία ακόμη φορά ο κύριος χορηγός στο πανηγύρι του ΠΑΣΥΚΑΦ, που διοργανώθηκε στο Πάρκο της Ακρόπολης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Το κοινό έδωσε το παρών του και πλημμύρισε κυριολεκτικά το πάρκο, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του και συνεισφέροντας με κάθε τρόπο. Το πανηγύρι περιλάμβανε πολλές ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα για τα παιδιά, αναδείχθηκε η γωνιά ‘Ζωγραφίστε και Δημιουργήστε με την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ’ όπου οι αξιολάτρευτοι μικροί καλλιτέχνες μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να εκφράσουν με χρώματα και σχέδια την αγάπη τους.

Η φετινή εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ συμπεριλαμβάνει επίσης τον οδικό έρανο με το σύνθημα “ Με 2 μόνο ευρώ, συνεχίζουμε μαζί στη ζωή”, που θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου και ο Σύνδεσμος απευθύνει θερμή παράκληση σε όλους να τον στηρίξουν όπως κάθε χρόνο. Μια ακόμη σημαντική ενέργεια που θα συνεισφέρει στο έργο του Συνδέσμου είναι η απίθανη παιδική θεατρική παράσταση  “Ο Μαγικός Σκούφος”,  που θα ανεβεί στις 18 Οκτωβρίου στο Σατιρικό Θέατρο στις 10:30 και φιλοδοξεί να ελκύσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Όλες οι ενέργειες του ΠΑΣΥΚΑΦ κάνουν εφικτή τη συλλογή χρημάτων ώστε να είναι σε θέση ο Σύνδεσμος να προσφέρει στην ιατρική και συναισθηματική στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα