Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το Ειδικό Σχολείο Απ. Βαρνάβα Αμμοχώστου

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το Ειδικό Σχολείο Απ. Βαρνάβα Αμμοχώστου

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος τέλεσε τα εγκαίνια μιας αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα Αμμοχώστου. Η δημιουργία και ολοκλήρωση της αίθουσας αυτής έγινε εφικτή με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία χορήγησε το ποσό των 32.000 ευρώ. Το ποσό της ευγενούς αυτής χορηγίας της ΟΠΑΠ χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του εξειδικευμένου εξοπλισμού που χρειάζεται το σχολείο για την ανάπτυξη της αισθητηριακής ολοκλήρωσης των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Ο Υπουργός Παδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος εξέφρασε τη χαρά του για τη δημιουργία μιας αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Επίσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που ακόμη και στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που περνούμε υπάρχουν ακόμη οργανισμοί, όπως η ΟΠΑΠ Κύπρου, που προσφέρουν και συνεισφέρουν ουσιαστικά και πολυεπίπεδα για τη στήριξη των φορέων και των ιδρυμάτων που με το έργο τους βοηθούν τους συνανθρώπους μας του το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου, κ. Ισίδωρος Μακρίδης σε ομιλία του δήλωσε ότι τα παιδιά με ειδικές ικανότητες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, με πολλές δυνατότητες τις οποίες μέσα από δουλειά και καθοδήγηση μπορούν να τις αναπτύξουν και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της κοινωνίας μας. Ο κ. Μακρίδης έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Διευθυντή και το προσωπικό του σχολείου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν για τα παιδιά αυτά.

Η Παιδεία για την ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς της προσπάθειάς της, γι’ αυτό άλλωστε στηρίζει φορείς και οργανισμούς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο στην ανάπτυξη και αναβάθμισή της.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα