Η Πάφος στην Έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ”

Η Πάφος στην Έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ”

 


Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου για την προβολή της επαρχίας ως τουριστικός προορισμός   με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Μετά από την διαφημιστική εκστρατεία για τις Πασχαλινές διακοπές και την ικανοποιητική ροή Κυπρίων στην Πάφο και μέσα στα πλαίσια των ενεργειών προβολής για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο Φορέας Τουρισμού, Πάφου λαμβάνει μέρος στην Τουριστική έκθεση Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ”. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Συνεδριακό κέντρο Φιλοξενία στην Λευκωσία και διαρκεί 3 μέρες,  από την Παρασκευή 25 Απριλίου  μέχρι και την Κυριακή 27 Απριλίου 2014.

Ο Φορέας Τουρισμούς Πάφου καλεί τους Κύπριους να παραθερίσουν φέτος εντός του νησιού και όλους όσους ενδιαφέρονται για διακοπές στην Πάφο να επισκεφθούν το περίπτερο της Πάφου για να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό, ελκυστικές τιμές/πακέτα από διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Πάφου, καθώς και ενημερωτικό υλικό των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται  και στην προβολή αξιόλογων εκδηλώσεων όπως της φετινής όπερας “Cosi Fan Tutte (So do all Women)” του Wolfgang Amadeus Mozart,   που θα πραγματοποιηθούν στην Πάφο στις 5,6,7 Σεπτεμβρίου 2014. καθώς και του θεσμού του Πάφος 2017 Πολιτιστική πρωτεύουσας της Ευρώπης

Η Πάφος καλεί και φέτος τους Κύπριους παραθεριστές με το σλόγκαν  “Καλοκαίρι στην Πάφο…  Mοναδικές Επιλογές,  Μοναδικές Στιγμές”,  να επισκεφθούν την Πάφο και να γνωρίσουν το νησί μας.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα