Η Παγκόσμια Ναυτιλία ‘καταπλέει’ στην Κύπρο

Η Παγκόσμια Ναυτιλία ‘καταπλέει’ στην Κύπρο

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την ίδρυσή του θα φιλοξενήσει φέτος την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Εκμεταλλευόμενοι την παρουσία της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας στην Κύπρο, η Κυπριακή Ναυτιλιακή Διοίκηση θα διοργανώσει από κοινού με το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Ημερίδα Υπουργών Ναυτιλίας από διάφορες χώρες, την Τρίτη, 10 Ιουνίου.

Το ίδιο βράδυ, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο θα διοργανώσει ‘Επίσημο Δείπνο’ στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα παραστεί και θα προσφωνήσει. Επίσης, Υπουργοί Ναυτιλίας ξένων χωρών, Μέλη του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, ανώτατοι Κρατικοί και Πολιτιακοί αξιωματούχοι, όπως Υπουργοί, Βουλευτές και εκπρόσωποι επαγγελματικών οργανώσεων, καθώς και τα Μέλη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, θα παραστούν σύσσωμα στο Δείπνο.

Η διοργάνωση του πολύ σημαντικού αυτού τριήμερου ναυτιλιακών συναντήσεων και εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, αφού κατά τη διάρκειά τους, η ‘αφρόκρεμα’ της Παγκόσμιας Ναυτιλίας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το πολυσχιδές έργο του, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τη σημαντική συνεισφορά της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία και Κοινωνία.

 


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα