Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χάλκινος χορηγός του Let’s do it Cyprus

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χάλκινος χορηγός του Let’s do it Cyprus

Χάλκινος χορηγός της φετινής περιβαλλοντικής καμπάνιας Let’s do it Cyprus! ήταν η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Στη φετινή εκστρατεία η συμμετοχή των εθελοντών ξεπέρασε τις 15,000 και είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων που συμμετείχε ποτέ σε εκδήλωση εθελοντικά.

Το Let’s do it Cyprus! είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World! μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και στέκεται αρωγός σε δράσεις που εξυπηρετούν ευρύτερα κοινωνικούς σκοπούς. Γι’ αυτό τον λόγο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Let’s do it Cyprus! και η οποία σε ένδειξη εκτίμησης απένειμε στην ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ τιμητική πλακέτα.

Στην Κύπρο η εκστρατεία διοργανώνεται από την ομάδα Let’s do it Cyprus! και την Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ιωάννα Παναγιώτου, η οποία έχει θέσει τη δράση αυτή υπό την αιγίδα της.

Στην φωτογραφία η Γεωργία Λευκαρίτη-Ιωάννου, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Πάρη Κοσμά, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Let’s Do It Cyprus.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα