Η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ χορηγεί το Συνέδριο E-Commerce

Η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ χορηγεί το Συνέδριο E-Commerce

 


Η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ στηρίζει τον επιχειρηματικό κόσμο στην προσπάθεια του να αντλήσει πληροφόρηση και ν’ αξιοποιήσει τις σύγχρονες τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.  Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, φέτος θα είναι ο κύριος χορηγός του Συνεδρίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) που διοργανώνει η εταιρεία IMH την Τρίτη, 8 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Το συνέδριο στοχεύει να βοηθήσει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής στρατηγικής, η οποία θα δημιουργήσει οφέλη για ολόκληρο τον κλάδο ενώ οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά όλες τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο στα προϊόντα και/ή στις υπηρεσίες τους.

Εκ μέρους της Τράπεζας Πειραιώς στο Συνέδριο θα μιλήσει η κα Έλενα Ορφανίδου, Director του Digital Banking Division της Τράπεζας Πειραιώς Ελλάδος.

Η Έλενα Ορφανίδου θα παρουσιάσει το θέμα: «Internet Banking: Η ανάγκη, η πορεία και η τάση του μέλλοντος. Success story: Winbank», στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που παρουσιάζει η Winbank της Τράπεζας Πειραιώς. Στην παρουσίαση η κα Ορφανίδου θα αναλύσει την ηλεκτρονική τραπεζική από την έναρξή της, και τη μέχρι στιγμής πορεία της, αλλά και την τάση του μέλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθεί και η επιτυχημένη και πολυβραβευμένη στρατηγική πορεία της Winbank.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας, που δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο και πιο συγκεκριμένα σε Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές και λειτουργούς μάρκετινγκ, πωλήσεων και πληροφορικής εταιρειών όλων των ειδών.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα