Η φετινή Παραμυθούπολη πάει στα φώτα Ορφανίδη

Η φετινή Παραμυθούπολη πάει στα φώτα Ορφανίδη


Γύρω στις 20 Νοεμβρίου, υπολογίζεται ότι θα ανοίξει φέτος η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη της Λευκωσίας. Η φετινή Παραμυθούπολη θα είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών, αφού το γνωστό  «Πάρκο Παλιάτσο» από την Αγία Νάπα, θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα όλα τα παιχνίδια που διαθέτει. Πέρσι τα μισά παιχνίδια μεταφέρθηκαν στη Λεμεσό, για δημιουργία χριστουγεννιάτικου πάρκου και τα υπόλοιπα στη Λευκωσία για το στήσιμο της γνωστής Παραμυθούπολης, που μέχρι τώρα διεξαγόταν στην Τάφρο Κωνστάντζα (παρά το ΌΧΙ) στο κέντρο της Λευκωσίας.

Φέτος η Παραμυθούπολη, θα στηθεί παρά τα φώτα της πρώην Υπεραγοράς Ορφανίδη, στον Στρόβολο επί της Λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, θα καταλαμβάνει χώρο περίπου 15,000 τ.μ και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα.

Την ίδια περίοδο ο Δήμος Λευκωσίας, προγραμματίζει να δημιουργήσει τη Λεωφόρο Χριστουγέννων, κλείνοντας ένα κομμάτι της Μακαρίου και μετατρέποντάς το σε χώρο για καφέ, γλυκά και δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, μια ενέργεια του Δήμου που ξεκίνησε τα τελευταία τρία χρόνια.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα