Η Amathus γενικός αντιπρόσωπος της Air Serbia στη Κύπρο

Η Amathus γενικός αντιπρόσωπος της Air Serbia στη Κύπρο


 

Εκπαιδευτικό ταξίδι της Air Serbia για Ταξιδιωτικούς Πράκτορες και Μ.Μ.Ε.

 

Η Air Serbia ταξίδεψε στο Βελιγράδι τουριστικούς πράκτορες  και αντιπροσώπους των Μ.Μ.Ε. δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αερογραμμής αλλά και την Σερβία ως τουριστικό προορισμό.

Η αποστολή είχε την ευκαιρία να γνωρίσει εκτός από το Βελιγράδι και άλλες πόλεις της Σερβίας όπως το Novi Sad και το Sremski Karlovci. Προορισμοί με τεράστιο πολιτιστικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

Η Σερβία είναι μια πανέμορφη Ευρωπαϊκή χώρα με ιδιαίτερες φυσικές ομορφιές, καταπράσινη και ιδιαίτερα ασφαλής. Μια χώρα που στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε πόλεμο αλλά κατάφερε να ανακάμψει.

Οι Σέρβοι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στο θρήσκευμα με πολλά παρόμοια ήθη και έθιμα, εργατικοί, περήφανοι και πολύ φιλόξενοι.

Ως προορισμός η Σερβία, είναι μια χώρα με πολλές προοπτικές για ανάπτυξη, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών επιλογών, όπως διακοπές αναψυχής, θρησκευτικό τουρισμό, θέρετρα για Σκι και Σπα, ειδικά διαμορφωμένες περιοχές για κυνήγι και ψάρεμα, οινοποιία για τους λάτρεις του κρασιού, κλπ.

Η Air Serbia είναι η γέφυρα επικοινωνίας Κύπρου – Σερβίας, μια αερογραμμή πολύ υψηλών προδιαγραφών, με αεροπλάνα τελευταίας τεχνολογίας και αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες που την κατατάσσουν στις υψηλότερες βαθμίδες της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η Amathus , ως γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Air Serbia στη Κύπρο, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους τουριστικούς πράκτορες καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για τη στήριξή τους προς την Air Serbia και τις προσπάθειες προβολής και ανάπτυξης του προορισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα