Η Baker Tilly δίπλα τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Baker Tilly δίπλα τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κύπρου

 


 

Στα πλαίσια της πολιτικής της Baker Tilly in South East Europe να επενδύει και να ενθαρρύνει τους νέους και ταλαντούχους επιστήμονες στις προσπάθειες τους, τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ της εταιρείας είναι κοντά στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου σε διάφορες φάσεις της φοιτητικής τους ζωής.

Επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσίασαν, σε δύο ξεχωριστές παρουσιάσεις στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, συμβουλές στους φοιτητές για επιτυχείς επαγγελματικές συνεντεύξεις καθώς και σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης με κέντρα αξιολόγησης και ψυχομετρικά τεστς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι 18 πανεπιστημιακοί απόφοιτοι που θα εργοδοτηθούν σαν εκπαιδευόμενοι λογιστές (ACA/ACCA) από την Baker Tilly στην Κύπρο από τον Σεπτέμβριο, έγιναν με τις συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες εγγυούνται τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία της διαδικασίας πρόσληψης.

Τέλος, σε συνέχεια της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ της Baker Tilly και του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Χριστοδουλίδης, βράβευσε τους 4 πρωτεύσαντες φοιτητές του 3ου έτους στο Πτυχίο Λογιστικής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η Δέσποινα Παπαϊωάννου, η Μαρίνα Παπαναστασίου, ο Μάριος Κωστάμπεης, και η Ρομπέρτα Κουμέττου βραβεύτηκαν σε μία όμορφη τελετή που τελέστηκε στις καινούριες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Αγλαντζιά.

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και, σταδιακά, επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα