Η Baker Tilly δίπλα στους άριστους μαθητές

Η Baker Tilly δίπλα στους άριστους μαθητές


 

Χορηγία βραβείου στο Διαγωνισμό Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας

 

Εκπροσωπώντας την εταιρεία Baker Tilly in South East Europe, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής κ. Γιώργος Χριστοδουλίδης, απένειμε ένα εκ των βραβείων στον τελειόφοιτο μαθητή του Λυκείου Λινόπετρας, Ανδρέα Βοσκό, στην τελετή βράβευσης για το Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Η Baker Tilly δε θα μπορούσε να λείπει από τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου στην Πρεσβευτική Κατοικία, αφού η προώθηση και η επιβράβευση των νέων αποτελεί προτεραιότητα στην κουλτούρα της εταιρείας.

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο μαζί με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, διοργανώνουν τον εν λόγω διαγωνισμό από το 1976, με σκοπό την προώθηση της παιδείας και του πολιτισμού, αλλά παράλληλα και την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος και του προβληματισμού των τελειόφοιτων μαθητών, στα πλαίσια της διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής σκέψης και της διάπλασης ενεργών, υπεύθυνων και δημοκρατικών πολιτών.

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και, σταδιακά, επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα