Η Baker Tilly International αναδείχθηκε ως το ‘Δίκτυο της Χρονιάς’

Η Baker Tilly International αναδείχθηκε ως το ‘Δίκτυο της Χρονιάς’

 

Η Baker Tilly International αναδείχθηκε ως το ‘Δίκτυο της Χρονιάς’ για το 2016 από το International Accounting Bulletin (IAB) κατά την ετήσια τελετή απονομής.

Σχολιάζοντας τη βράβευση αυτή, ο κ Ted Verkade, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Baker Tilly International, δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που το δίκτυό μας έχει αναγνωριστεί από το IAB για την εξαιρετική μας ανάπτυξη, την καινοτομία και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, και που είμαστε το πρώτο δίκτυο που απέκτησε το βραβείο Εγκεκριμένου Εργοδότη ACCA στην επαγγελματική ανάπτυξη. ”

Ο κ Μάριος Α Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly in South East Europe δήλωσε: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αυτό το βραβείο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για μας συλλογικά ως δίκτυο καθώς επίσης μια πολύτιμη ανεξάρτητη επικύρωση της επιτυχημένης στρατηγικής ανάπτυξης από την οποία καθοδηγούνται όλες οι εταιρείες-μέλη της Baker Tilly International. ”

Τα ετήσια βραβεία IAB εξυμνούν την αριστεία στο λογιστικό επάγγελμα και φέρνουν μαζί μερικά από τα πιο εξέχοντα άτομα στον κλάδο. Τα βραβεία κρίθηκαν από ανεξάρτητη επιτροπή και τα δίκτυα έπρεπε να αποδείξουν την εκπλήρωση των κερδοφόρων στρατηγικών ανάπτυξης που ακολούθησαν κατά τους τελευταίους 12 μήνες, κατά τις οποίες θα έπρεπε να έχουν διαπρέψει σε μια σειρά από βασικούς στρατηγικούς και επιχειρησιακούς τομείς. Παράλληλα, ήταν απαραίτητο να αναγνωρίζονται από τον λογιστικό κλάδο ως αξιόπιστη επωνυμία που προσφέρει με συνέπεια επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Οι κριτές επαίνεσαν την καινοτομία του δικτύου στην υιοθέτηση του Global Focus, τη νέα μεθοδολογία ελέγχου που ακολουθείται από όλες τις εταιρείες-μέλη της Baker Tilly International, και για το γεγονός ότι είναι το πρώτο δίκτυο να έχει αναγνωριστεί ως Εγκεκριμένος Εργοδότης ACCA στην επαγγελματική ανάπτυξη.

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και, σταδιακά, επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα