Η Bridgestone χαρίζει ελαστικά

Η Bridgestone χαρίζει ελαστικά

Ένα αποκλειστικό διαγωνισμό διάρκειας 8 εβδομάδων, διοργανώνει η Bridgestone σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την αθλητική εκπομπή Replay. Η Bridgestone, δίνει την ευκαιρία λοιπόν σ’ ένα τυχερό κάθε βδομάδα, να κερδίσει 4 ελαστικά, για το ιδιωτικό αυτοκίνητο του.

Ήδη, έχει ανακηρυχθεί ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος κέρδισε ελαστικά Bridgestone αξίας €1600, για το Q5 Audi του!

Κάθε εβδομάδα, μέσω της εκπομπής Replay, οι τηλεθεατές καλούνται να απαντήσουν σωστά μέσω γραπτού μηνύματος, μια ερώτηση αθλητικού περιεχομένου που σχετίζεται με την αυτοκίνηση, για να συμμετέχουν στην κλήρωση. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού αναρτούνται και στη σελίδα facebook του Replay. Συμμετοχές στον διαγωνισμό μπορούν να αποστέλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο τυχερός κάθε βδομάδας θα ανακοινώνεται κάθε Κυριακή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Replay.

Για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.bridgestone.com.cy/ant1competition.

Η Bridgestone είναι ο Νο1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Τα ελαστικά Bridgestone συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής με χωρίς προηγούμενο ασφάλεια, άνεση, ανθεκτικότητα, επιδόσεις αλλά και λογικές τιμές.  Στην Κύπρο τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από την Lefkaritis Bros Ltd.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα