Η Carlsberg “παίζει” όλες τις σωστές νότες με τον παγκοσμίου φήμης DJ Axwell

Η Carlsberg “παίζει” όλες τις σωστές νότες με τον παγκοσμίου φήμης DJ Axwell

 


H Carlsberg και o Axwell ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το video clip “Center of the Universe” το οποίο αποτελεί και την έναρξης της καμπάνιας “Where’s the Party?”.

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η Carlsberg ανακοίνωσε πρόσφατα το καινούριο μουσικό video clip “Center of the Universe” του DJ Axwell των Swedish House Mafia fame. Το video clip ήταν μια δημιουργική συνεργασία του διάσημου beer brand και του DJ και παραγωγού. Η ανακοίνωση του τραγουδιού και του video clip ήταν επίσης και η έναρξη της παγκόσμιας καμπάνιας “Where’s the party”.

Εμπνευσμένο από το θέμα #followthebeat, το video clip για το “Center of the Universe” βρίσκεται στο YouTube http://smarturl.it/COTUvideo
και δείχνει το ταξίδι ενός νεαρού για να ανακαλύψει το πιο μοναδικό party. Στη διαδρομή του τον ακολούθησαν κι άλλα άτομα και όλοι μαζί ακολουθούν το ρυθμό του μυστηριώδους τραγουδιού στους δρόμους του Los Angeles. Μείνετε συγκεντρωμένοι την ώρα που παρακολουθείτε το cilp καθώς αινιγματικά και απόκρυφα στοιχεία εμφανίζονται. Τα στοιχεία αυτά δίνουν πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε τον προορισμό στην καμπάνια “Where’s the Party” – στην αναζήτηση για το επικό party του καλοκαιριού.

Η Carlsberg προσκαλεί επίσης τους fans του brand να επισκεφθούν το wtp13.com και να ζήσουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία ακολουθώντας το ρυθμό του video (χρησιμοποιήστε Chrome ή Safari). Το video προσφέρει μια μοναδική, πολυεπίπεδη και καθηλωτική μουσική εμπειρία. Κάνοντας click σε επιλεγμένα σημεία του video, οι fans μπορούν να “ξεκλειδώσουν” το ρυθμό και να αλλάξουν τη μουσική. Όσο περισσότερο επιδράς με το video, τόσο πιο πλούσια η εμπειρία. Αλλά πρέπει να #followthebeat (ακολουθήσεις το ρυθμό), αλλιώς το party τελειώνει μπροστά στα μάτια σου!

Εκτός από αυτή τη μοναδική εμπειρία, οι fans που αλληλεπιδρούν με το video, μπορούν να κερδίσουν ένα επικό ταξίδι στο εξωτερικό, με VIP εισιτήρια για τη μοναδική συναυλία του Axwell για 4 άτομα. Επίσης καθημερινά ένας τυχερός θα κερδίζει μια διπλή πρόσκληση για το party των Above & Beyond στην παραλία του Κ.Ο.Τ. στη Λάρνακα.

Ο Axwell σχολίασε, “περίμενα να κυκλοφορήσω το “Center of the Universe” για πολύ καιρό. Η δημιουργία του διαδραστικού video ήταν φανταστική και η συναυλία “Where’s the party” που θα κάνω με την Carlsberg στην πόλη μου, τη Στοκχόλμη, τον Αύγουστο θα είναι το αποκορύφωμα του καλοκαιριού μου.”

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το facebook.com/Carlsberg ή το www.wtp13.com

Το τραγούδι “Center of the Universe” είναι διαθέσιμο στο iTunes από τις 10 Ιουνίου 2013.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα