Η Celestyal Cruises στηρίζει την φοιτητική επιχειρηματικότητα

Η Celestyal Cruises στηρίζει την φοιτητική επιχειρηματικότητα

 

Από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου διεξάγεται στο Celestyal Nefeli η δεύτερη εν πλω επιχειρηματική κρουαζιέρα με θέμα τον Τουρισμό και την Οινογαστρονομία

 

Η Celestyal Cruises έχοντας αγκαλιάσει τη διοργάνωση CruiseInn, έναν «μαραθώνιο» δημιουργίας startup, που συνδιοργανώνει με το ThinkBiz, τον πρώτο επίσημο Φοιτητικό Σύλλογο Επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, φιλοξενεί το δεύτερο διαγωνισμό για φέτος, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, 17-21 Οκτωβρίου, εστιάζοντας σε τρεις θεματικές: τον τουρισμό, την οινογαστρονομία και την τεχνολογία. Η συγκεκριμένη θεματολογία εναρμονίζεται με τις θεματικές κρουαζιέρες «Ιστορίες Ελληνικής Οινογαστρονομίας» που πραγματοποιούνται από την εταιρία το φθινόπωρο, από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο.

Η  Celestyal Cruises παρέμεινε πιστή στην δέσμευσή της να στηρίξει το θεσμό δύο φορές τη φετινή χρονιά, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, στο πλαίσιο μιας ακόμα ειδυλλιακής κρουαζιέρας στο Αιγαίο. Κατά τη διεξαγωγή της, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προορισμούς όπως η Μύκονος, το Κουσάντασι, η Πάτμος, η Ρόδος, το Ηράκλειο και η Σαντορίνη, όπου θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού σε γνωστό οινοποιείο.

Ενεργή συνεισφορά στην επιτυχία του CruiseInn θα έχουν καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της Οινογαστρονομίας, οι οποίοι ως μέντορες και με βάση τη δική τους εμπειρία θα βοηθήσουν τις επιχειρηματικές ομάδες να εξελίξουν τις ιδέες τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συμμετοχή του γνωστού chef Βασίλη Καλλίδη ως μέντορα του διαγωνισμού, ο οποίος θα δώσει πολύτιμες συμβουλές και θα παρέχει καθοδήγηση στους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν επιτυχημένες πρακτικές μέσα από απτά παραδείγματα μοντέλων εργασίας. Ένα τέτοιο μοντέλο αποτελεί η πλατφόρμα TasteLemnos η οποία παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να αποκτήσει τη δική του γεύση από το νησί της Λήμνου, μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις εμπειριών. Οι συντελεστές του TasteLemnos θα βρίσκονται στο κρουαζιερόπλοιο, διοργανώνοντας για τους επιβάτες αλλά και για τους συμμετέχοντες του CruiseInn, γευστικές δοκιμές οίνου & τυριών, καθώς και παρουσίαση τοπικών προϊόντων της Λήμνου, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του νησιού.

Η Celestyal Cruises, συμβάλλοντας ενεργά στη διεξαγωγή του διαγωνισμού, θα απονείμει για μία ακόμη φορά χρηματικό έπαθλο αξίας 3.500 ευρώ στον πρώτο νικητή και θα στηρίξει ιδέες που συνάδουν με την επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο χώρο του τουρισμού. Αντίστοιχη πρωτοβουλία είχε αναλάβει στον πρώτο διαγωνισμό CruisInn που διεξήχθη φέτος, τον περασμένο Μάιο, απονέμοντας το χρηματικό έπαθλο των 3.500 ευρώ στις νικήτριες ομάδες Ryde, Customer Hero και Vessel Hero, ενώ αγκάλιασε την ιδέα της ομάδας “Customer Hero” και δώρισε στους συμμετέχοντές της από μία τριήμερη κρουαζιέρα, της οποίας η υλοποίηση προωθείται ήδη στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσης της Celestyal Cruises για έμπρακτη στήριξη του ελληνικού τουρισμού και οικονομίας, καθώς και της νέας γενιάς που μπορεί να προσφέρει το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα και τον τομέα του τουρισμού όπου δραστηριοποιείται η εταιρία.

Η Celestyal Cruises αποτελεί τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τα Ελληνικά νησιά, και την Κούβα. Δύο από τα πλοία της εταιρείας, τα «Thomson Spirit» και «Thomson Majesty», είναι υπό ναύλωση με την Thomson Cruises της TUI AG. H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». To 2016 η εταιρεία συνέχισε δυναμικά την πορεία της κερδίζοντας αυτήν φορά τέσσερα βραβεία: ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός», για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών κρουαζιέρων της, ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη / Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία» και δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Αξιοποίηση social media» και «Επιλογή, επιβράβευση & ανάπτυξη προσωπικού». Παράλληλα, διακρίθηκε με το βραβείο “Cruise Line Revelation” στα Excellence Awards, στην Καρταχένα της Ισπανίας και ήταν στους φιναλίστ, στην κατηγορία “Continuous Enrichment, On Board and Ashore” στα WAVE Awards στο Λονδίνο. Ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε και στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards.

Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης). Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται. Be different. Live the Authentic.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.CelestyalCruises.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα