Η Char. Pilakoutas Ltd, κύριος χορηγός. των Αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης “Μερκούρεια”

Η Char. Pilakoutas Ltd, κύριος χορηγός. των Αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης “Μερκούρεια”


Την Τετάρτη 7 Μαΐου, ανακοινώθηκαν, στις εγκαταστάσεις του Βιομηχανικού Τμήματος του Ομίλου Πηλακούτα, οι πρώτοι Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης “Μερκούρεια”. Τη διοργάνωση των Αγώνων υπογράφει ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Μικρών Σκαφών (ΠΑΣΙΜΙΣ) ενώ η Char. Pilakoutas Ltd, επίσημος αντιπρόσωπος των μηχανών σκαφών θαλάσσης YANMAR, υπογράφει την εκδήλωση ως κύριος χορηγός.

Ο θεσμός “Μερκούρεια”, αν και οι Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης διοργανώνονται για πρώτη φορά, υπάρχει εδώ και τρία χρόνια ως πορεία σκαφών που δημιουργήθηκε προς τιμή του Σπύρου Μερκούρη, ενός ταλαντούχου και δραστήριου ανθρώπου που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στη θάλασσα στις 21 Μαΐου του 2011.

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Μαΐου στον Κόλπο της Λάρνακας με εκκίνηση στις 12 το μεσημέρι. Μετά τη λήξη των Αγώνων θα ακολουθήσει κοκτέιλ και απονομή κυπέλλων. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στους Αγώνες μπορούν να αποταθούν στον Παγκύπριο Αθλητικό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Σκαφών, στα τηλέφωνα: 22492777, 99631015 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Η χορηγός της εκδήλωσης Char. Pilakoutas Group είναι οι επίσημοι αντιπροσώποι των μηχανών θαλάσσης YANMAR. H YANMAR είναι μια εταιρία πλήρως αφοσιωμένη στην πλοήγηση. Στον κόσμο των θαλάσσιων σκαφών αναψυχής, η YANMAR Marine κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως. Προσφέρει κινητήρες, συστήματα πλοήγησης και αξεσουάρ για όλους τους τύπους σκαφών, από runabouts σε ιστιοφόρα και από ταχύπλοα σκάφη σε mega yachts. Οι πετρελαιοκίνητες μηχανές της, είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν μέγιστη απόλαυση και άνεση στο νερό.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα