Η Coca-Cola στηρίζει 2 Κύπριους στους Special Olympics 2014

Η Coca-Cola στηρίζει 2 Κύπριους στους Special Olympics 2014


Η Α/φοί Λανίτη γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια προσφοράς της στην Κυπριακή κοινωνία και υποστηρίζει  υπερήφανα  για ακόμη μια χρονιά το κίνημα των Special Olympics, Βέλγιο 2014. Μέσω του προγράμματος «Adopt an Athlete» χορηγεί δυο Κύπριους αθλητές, την Κλεοπάτρα Φιλιππέτη και τον Κυριάκο Σίλου, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο άθλημα του bocce.

Η Κλεοπάτρα και ο Κυριάκος, με την Coca-Cola στο πλάι τους, θα συμμετέχουν στους πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 ως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 στο Βέλγιο, με την κυπριακή αποστολή να αποτελείται από 22 αθλητές.

Η Α/φοί Λανίτη και η Coca-Cola αναγνωρίζουν και αγκαλιάζουν τη δύναμη της θέλησης των ξεχωριστών αυτών παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά για συμμετοχή στη χαρά που ο αθλητισμός προσφέ­ρει, σ’ ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής της διαφορετικότητας.

Η εκπρόσωπος της Α/φοί Λανίτη, κα Κάλια Πατσιά, δήλωσε στη διάσκεψη τύπου  ”Είναι με μεγάλη χαρά και τιμή που στηρίζουμε τα παιδιά των Special Olympics να συμμετέχουν στους φετινούς αγώνες γιατί πραγματικά δουλεύουν πολύ σκληρά για τη συμμετοχή τους αυτή. Μοιραζόμαστε τις αξίες των Special Olympics και το όραμα της αποδοχής, της ένταξης και της αισιοδοξίας. Θέλουμε να  δημιουργήσουμε ευκαιρίες χαράς και αισιοδοξίας  για τους αθλητές μας και τις οικογένειές τους στους φετινούς αγώνες Special Olympics Βέλγιο 2014 και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας επάξια».

Η Coca-Cola βρίσκεται στο πλευρό των Special Olympics από την πρώτη τους κιόλας διοργάνωση, το 1968. Αναγνωρίζοντας και αγκαλιάζοντας τη σημασία της αισιοδοξίας, της αποδοχής και της ένταξης, η Coca-Cola υποστηρίζει ένθερμα την αποστολή του κινήματος στο να παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με νοητική υστέρηση να ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους και να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα