Η Cyta στηρίζει το φιλανθρωπικό σωματείο Αλκυονίδες

Η Cyta στηρίζει το φιλανθρωπικό σωματείο Αλκυονίδες

 


Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2013, στη Λευκωσία, η Cyta παραχώρησε στο Σωματείο Αλκυονίδες τα έσοδά της από την τηλεψηφοφορία του ψυχαγωγικού προγράμματος  «Dancing with the Stars 3», που είχε  διεξαχθεί πέρυσι από τον ΑΝΤ1.

Το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε από τα μερίδια  του ΑΝΤ1, της Cyta και της Golden Telemedia από τα τηλεφωνήματα του κοινού ανήλθε στις €12.104,67 και δόθηκε ολόκληρο στο Σωματείο Αλκυονίδες.

Την επιταγή παρέδωσαν στην πρόεδρο του Σωματείου, κα Γεωργία Πολυβίου, η κα. Ρίτα Καρατζιά, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Cyta, η κα Αντιγόνη Αθηαινίτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 και ο κ Αντώνης Ινιάτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Telemedia.

Αποστολή του Σωματείου Αλκυονίδες είναι η προσφορά βοήθειας στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και η Cyta, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, στηρίζει διαχρονικά και  με ευαισθησία ανάλογες προσπάθειες.

Φέτος, στο πολύτιμο έργο του Σωματείου, προστέθηκε η δημιουργία της Αποθήκης Αλληλεγγύης Αλκυονίδων στο Δάλι, η οποία εξυπηρετεί 1.000 οικογένειες το μήνα με τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, έπιπλα και παιχνίδια.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν υπέρ του Σωματείου,  μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας  www.alkionides.org.cy .


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα