Η DHL υποστηρικτής του Cyprus Rally 2015

Η DHL υποστηρικτής του Cyprus Rally 2015


Με μεγάλη επιτυχία, η DHL Express Kύπρου υποστήριξε τις ανάγκες logistics του Cyprus Rally 2015. Αξιοποιώντας την εμπειρογνωμοσύνη της και σε συνεργασία με τους εθελοντές της διοργάνωσης, η DHL Express Kύπρου διέθεσε πόρους, γνώσεις και υπηρεσίες για τις ανάγκες μεταφοράς υλικού από το εξωτερικό καθώς και για την τροφοδοσία των σημείων ελέγχου στις ειδικές διαδρομές, για την επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της χορηγικής της υποστήριξης, οι εργαζόμενοι στην DHL Express Kύπρου ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους ανθρώπους του ράλλυ, ζώντας δίπλα τους ένα συναρπαστικό τριήμερο. Ο συντονισμός με τους διοργανωτές υπήρξε άψογος σε κάθε επίπεδο τόσο στις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα όσο και κατά τη διεξαγωγή του. Κύρια γνωρίσματα της όλης προσπάθειας υπήρξαν ο επαγγελματισμός, η ταχύτητα και η αξιοπιστία.

Η χορηγία υπογραμμίζει τη δέσμευση της DHL Express Kύπρου στην υποστήριξη τοπικών δράσεων, αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητισμού ευρύτερα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η DHL έχει μια μακρά ιστορία συνεργασίας με ορισμένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως το πρωτάθλημα της Formula 1™  και της Formula E, καθώς και  το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, το Volvo Race αλλά και τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Πρόκειται για  συνεργασίες που στηρίζονται στις κοινές αξίες – την επιμονή, την αφοσίωση και το αγωνιστικό πνεύμα – που μοιράζεται η εταιρεία με τον αθλητισμό, τις ίδιες που προσφέρει και προς τους πελάτες της.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στο Cyprus Rally 2015, τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί. Η DHL Express Kύπρου συμμετείχε ενεργά, τόσο στην υποστήριξη των logistics της διοργάνωσης, όσο και με ομάδες εθελοντών σε όλες τις διαδρομές», αναφέρει ο κ. Ντίνος Ιωαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Kύπρου, προσθέτοντας ότι «προσβλέπουμε στην εδραίωση της συνεργασίας και ευελπιστούμε ότι και του χρόνου θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας ως επίσημοι Logistics Partners».

Η DHL είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των logistics και CEP, και «Η εταιρεία Logistics για τον κόσμο». Η DHL παρέχει υπηρεσίες διεθνών ταχυμεταφορών (express), αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, οδικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, μεταφορές εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και υπηρεσίες contract και e-commerce κατά την διάρκεια της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με ένα διεθνές δίκτυο που συνδέει περισσότερες από 226 χώρες και γεωγραφικές περιοχές και με περίπου 480.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, προσφέρει στους πελάτες της υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και γνώση των τοπικών αγορών για την ικανοποίηση όλων των αναγκών τους σχετικά με την εφοδιαστική αλυσίδα. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της DHL περιλαμβάνει δράσεις σχετικές με την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση.

Η DHL ανήκει στον Όμιλο Γερμανικών Ταχυδρομείων DHL (Deutsche Post DHL). Τα έσοδα του Ομίλου ξεπέρασαν τα 55 δισ. ευρώ το 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dpdhl.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα