Η easyJet εγκαινίασε το νέο της δρομολόγιο Λίβερπουλ-Λάρνακα

Η easyJet εγκαινίασε το νέο της δρομολόγιο Λίβερπουλ-Λάρνακα


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Hermes Airports καλωσόρισε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 το νέο δρομολόγιο της easyJet με το οποίο συνδέεται για πρώτη φορά το Λίβερπουλ με την Λάρνακα.

Το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει δύο προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, οι  οποίες θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο. Στο πλαίσιο υποδοχής της πτήσης, η Hermes σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού οργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για το καλωσόρισμα των αφικνούμενων επιβατών. Υπό τους ήχους παραδοσιακής Κυπριακής μουσικής, οι επιβάτες της easyJet έτυχαν θερμής υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα και κουμανταρία.

Σχολιάζοντας την έναρξη του νέου δρομολογίου της easyJet, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports, κ. Wes Porter δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα νέο δρομολόγιο της easyJet στην Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας να συνδέσει τη Λάρνακα με το Λίβερπουλ. Οι σημαντικοί δεσμοί που δημιουργούνται μέσω αυτών των δύο αξιόλογων προορισμών ενισχύθηκαν και υποβοηθήθηκαν από το διεθνή όμιλο διαχείρισης αεροδρομίων Vantage ο οποίος διαχειρίζεται το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λίβερπουλ και είναι ένας εκ των μετόχων της Hermes. Είμαστε βέβαιοι ότι και το επιβατικό κοινό θα αγκαλιάσει αυτό το δρομολόγιο και θα αξιοποιήσει τις εκπληκτικές προσφορές της easyJet”.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα