Η Emirates αυξάνει τη χωρητικότητα στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Ώκλαντ

Η Emirates αυξάνει τη χωρητικότητα στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Ώκλαντ

 


Η Emirates θα λειτουργήσει τις καθημερινές απευθείας υπηρεσίες της μεταξύ του Ντουμπάι και Ώκλαντ με ένα αεροσκάφος A380, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη λειτουργία των πτήσεων με ένα Boeing 777-200LR.

Το δρομολόγιο το οποίο είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια στον κόσμο, θα εκτελείται με τη ναυαρχίδα της Emirates, το διώροφο αεροσκάφος τύπου Α380, από τις 30 Οκτωβρίου. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί το δρομολόγιο από την 1η Μαρτίου, επιπλέον από τα τρία καθημερινά Α380 που πετούν από Ώκλαντ στο Ντουμπάι και πέρα, μέσω της Αυστραλίας, και ένα καθημερινό Boeing 777-300ER από Christchurch.

Λειτουργώντας προς ανατολικά ως EK448 πτήση, η υπηρεσία θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:05 π.μ. και θα φτάνει στο Ώκλαντ την επόμενη μέρα στις 11:10 π.μ. (τοπική ώρα). Προς δυτικά, η EK449 πτήση θα αναχωρεί από το Ώκλαντ κάθε βράδυ στις 9:15μ.μ, με άφιξη στο Ντουμπάι το επόμενο πρωί στις 5.35 π.μ. (τοπική ώρα) με σύνδεση με 39 ευρωπαϊκούς προορισμούς της Emirates, καθώς και με άλλους προορισμούς στη Δυτική Ασία, στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή. Αυτή η πτήση συνδέεται, επίσης, και στις δύο κατευθύνσεις με 10 προορισμούς A380, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από το Ώκλαντ προς την Ευρώπη στη ναυαρχίδα των αεροσκαφών της Emirates.

Στις αρχές Μαρτίου, η πρώτη πτήση από το Ντουμπάι στο Ώκλαντ και πίσω λειτούργησε με ένα A380 για να τιμήσει την έναρξη του απευθείας δρομολογίου, αλλά οι πτήσεις λειτουργούσαν από τότε με ένα Boeing 777-200LR.

Ως ο μεγαλύτερος χειριστής A380 στον κόσμο, η Emirates έχει τώρα 80 Airbus Α380 που εξυπηρετούν το δίκτυό της. Τον περασμένο μήνα, η Emirates τοποθέτησε μια νέα παραγγελία για επιπλέον δύο νέα αεροσκάφη A380, με παράδοση κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2017, ανεβάζοντας σε 64 τις παραγγελίες για το αεροσκάφος.

Τα Emirates Α380 εξυπηρετούν σήμερα 40 προορισμούς σε όλο τον κόσμο – έναν στους τέσσερις προορισμούς στο δίκτυο των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας. Η Βιέννη θα γίνει ο επόμενος προορισμός του Α380 από την 1η Ιουλίου.

Η Emirates επαναπροσδιόρισε την εμπειρία της Πρώτης Τάξης, με τον κορυφαίο σχεδιασμό των πρώτων ιδιωτικών σουιτών στην εμπορική αεροπορία και ήταν η πρώτη που τις λειτούργησε. Τα πλήρως εξοπλισμένα A380 Onboard Shower Spa ήταν επίσης τα πρώτα στη βιομηχανία και από τότε είναι εξαιρετικά δημοφιλείς με τους επιβάτες της Πρώτης Τάξης.

Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να απολαύσουν το αποκλειστικό A380 Onboard Lounge και οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να χαλαρώσουν στα πλήρως επίπεδα καθίσματα νέας γενιάς, το καθένα με διάδρομο απευθείας πρόσβασης. Οι επιβάτες σε όλες τις θέσεις έχουν πρόσβαση στο βραβευμένο εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ‘ice’, το οποίο διαθέτει πάνω από 2.500 κανάλια ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση. Η τελευταία  λέξη της τεχνολογίας επιτρέπει στους επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι σε όλη την πτήση με δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, καθώς και με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και δεδομένων.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα – κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα